4 Temmuz 2011 Pazartesi

Kova Burcu 05 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Kova Burcu 05 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Kova burcu nun 05 Temmuz 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

İkili ilişkiler ve ortaklıklar sizi hareketlik kılıyor. Ölçülü ve ılımlı olmanız gereken şartları rahat aşabilirsiniz. Bu gün yeni öneriler daha önemli kazançlara işaret etmekte. Ancak beklentilerinizi abartmamalısınız. Yeni kararlar almak istediğiniz ortalıklarda yenilenmeler yaşamanız çok olası. Yarın parasal konuları içine alan ortak hedefler dikkat çekecek.

Kova burcu nun 05 Temmuz 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Aşk hayatınız hareketli bir dönemden geçiyor. Gönlü boş olanlar hayatlarının aşkını bulabilir. İş hayatınızda çalışmalarınızın meyvesini alacağınız güzel gelişmeler sizi bekliyor. Fazla kilolardan kurtulun.
Kova burcu nun 05 Temmuz 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Yakın geçmişinizdeki bir olayla ilgili kendinizle barışma gayreti içindesiniz. Fakat bu konudaki niyetliliğiniz, bunu biraz saplantı gibi yaşamanıza neden olabiliyor. İçinizdeki dayanılmaz yenilenme ihtiyacı, zorlama şeyler yaşamak istemeyişinize bir tepki olabilir. Bu yüzden ne iş yaşamınızda ne de aşk yaşamınızda pek güvenilir durmuyorsunuz.

Aşk Yaşamı : Ondan daha duygusal ve sorumlu biri olmanızı bir eksiklik gibi yaşamamalısınız. Her türlü resti görmeye hazır tavırlarınız inandırıcı değil. Kişiliğinizde yama gibi duran yapay taktikler izlemeniz gerekmiyor.

İş Yaşamı : Geniş yelpazeden bakıyorsunuz. Bu bakışın, size tali olarak gösterdiği kimi problemleri ciddiye almanızda yarar olacak. Yapmayı düşündüğünüz atılımda sandığınız kadar da bağımsız olmayabilirsiniz.

Para Durumu: Bugün epeyce önemli bir ikili görüşmeniz olabilir. Bazı alacaklarınızın da peşine düşmeniz gerekebilir. Birikimleriniz düşleriniz için yeterli değil, ama ummadığınız kadar destek göreceksiniz.

Dikkat: Bugünlerde deneyimli, sağduyulu insanlarla iletişim içinde olmanızda yarar var. İş yaşamınızdaki bazı memnuniyetsizliklerin gözünüzü günden güne karartmasına izin vermemelisiniz
Kova burcu nun 05 Temmuz 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün duygularınızı rahat bir şekilde kullanmak isteyeceksiniz. Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi rahat bir şekilde ifade ettiğiniz için, çevreniz oldukça kalabalık olacak. Ailenizin özellikle annenizin gündem kazanacağı, sizi mutlu eden olaylar ortaya çıkacaktır. Güçlü bağların pekişeceği bir gün.


Kova Burcu 05 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder