4 Temmuz 2011 Pazartesi

Oğlak Burcu 05 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Oğlak Burcu 05 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Oğlak burcu nun 05 Temmuz 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Ortaklaşa işlerde biraz önlemci olmanız gerekiyor. Parasal açıdan beklediğiniz destekler risk getirebilir. Kendi birikimlerinizi daha dikkatli kontrol etmelisiniz. Yatırım planlarınızda ise bazı belirsizlikler yaşanabilir. Başkalarının önerilerine daha çekinceli yaklaşmalısınız. Duygusal ilişkilerinizde dengenizi sarsacak gelişmelere karşı esnek olmalısınız.

Oğlak burcu nun 05 Temmuz 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Dostlarınızın desteğini üzerinizde hissetmek size mutluluk ve bir o kadar da güven duygusu verecektir. Beklediğin haber bugün gelebilir. İleriye dönük bir düşünceniz için bugün önemli bir adım atabilirsiniz.
Oğlak burcu nun 05 Temmuz 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Çevrenizdeki sağlamcı insanlar size gitgide itici geliyor. Bazı arkadaşlarınızın hayatla ilgili gerçekçi çekincelerinden bile bugünlerde rahatsızlıklar duyuyorsunuz. Epeydir aklınızda olan biraz çılgınca planlarınızın bu bakışınızda etkisi olabilir. Bir yakınınızın özel ilişkisindeki açmazları sizde üzüntü yaratıyor. Ona karşı beslediğiniz sevgi, sizi harekete geçirecek.

Aşk Yaşamı : İlişkinizdeki, canlılığını biraz yitirmiş görüntünün yüzeysel ve geçici olduğunun bilincinde görünüyorsunuz. Karşılıklı olarak bulduğunuz değerler, daha sıkı bağlarla bağlanmanızı sağlıyor.

İş Yaşamı : Çok umutlu olmadığınız bir işte göstereceğiniz sabır, sizi çok şaşırtabilir. Kurduğunuz dostluklardan genellikle yarar görmek, sizi daha başarılı bir insan haline getiriyor.

Para Durumu: Gönlünüzdeki zenginliğin para sorunlarınızın temel nedeni olduğunu düşünmemelisiniz. Aynı ölçüde gönül zenginliği içinde olduğunuz, aynı cömertlikleri gösterdiğiniz birkaç arkadaşınız, sizin kadar sorun yaşamıyor.

Dikkat: Bir konuda eleştiri zamanlamasını doğru yapmanız gerekiyor. Çok yakınınızdaki birinin bazı zaaflarını kendine hayranlık duyarak yaşamasına tepkisiz kalıyorsunuz
Oğlak burcu nun 05 Temmuz 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün iletişim konusunda zorluk çekmeyecek, görüşmek istediğiniz kişilere hızlı bir şekilde ulaşacaksınız. Beklemekten çok sıkılıyor ve girişimciliğinizi hızlandırmak istiyorsunuz. İşbirliği içinde olduğunuz kişilerin, sizden farklı düşünceleri, sizde motivasyon işbirliği yarattığı için mutlu oluyorsunuz.


Oğlak Burcu 05 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder