4 Temmuz 2011 Pazartesi

Yay Burcu 05 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Yay Burcu 05 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Yay burcu nun 05 Temmuz 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Bu dönem sizi yakından ilgilendiren adımlar atmaktasınız. Yeni kişilerle önemli bağlantılar kurmak üzere harekete geçeceksiniz. Hayata çok farklı bakabileceğiniz dönemler, akıla yönelik temalar bugün hızlanacaktır. Yeni haberler sizi heyecanlı kılarken, işinizle ilgili yurt dışı temaslar kurabilirsiniz. Kültürel olaylar bu dönem sizi yakından ilgilendirecek.

Yay burcu nun 05 Temmuz 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Çalışmalarınızın hızlanacağı bu dönem başarılarınıza bir yenisini ekleyebilirsiniz. Harcamalarınızda çeşitli kısıtlamalara gitmek bütçenizi dengeleyebilir. Yeni bir aşk serüvenine hazır olun. Sağlık durumunuz iyi.
Yay burcu nun 05 Temmuz 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Son günlerdeki sempatikliğiniz, içinizde henüz açığa çıkarmadığınız bir coşkunun varlığını çok belli ediyor. Sınırlamayı düşündüğünüz bazı ilişkileriniz, bunu başarabilmeniz halinde sizi epeyce rahatlatacak, üzerinizden yük kalkmış gibi hissedeceksiniz. Sevdiğiniz birinin ekonomik açmazları sizden destek bekliyor. Bunun için şartlarınızı fazlaca zorlamanız gerekebilir.

Aşk Yaşamı : Biraz istekli davranmanız gerekiyor. Seçicilik huyunuzu çok abartmamalısınız. Son zamanlardaki durgunluğunuzu harekete geçirecek enteresan gelişmeler yaşayabilirsiniz.

İş Yaşamı : . Bu akşam yapacağınız görüşme, güvenli başlangıçların ilk adımı olabilir. Aranılan gerekli insanların, söz verilen yer ve zamanlarda bulunamaması sizi çileden çıkartabiliyor. Buna alışkınlığınız, daha az tepkimeci olmanızı sağlayabilmeli.

Para Durumu: Şartların elverişsizliği, yanlış yorumlar yapmanızı kolaylaştırabilir. Sıkışık durumlarınızda sizi rahatlatan dayanışmalar, bugünlerde bazı hayal kırıklıkları yaratacak.

Dikkat: Bir yakınınızın sizin yararınıza gördüğü bazı şeyleri yadsımanız, anlamsız bir inattan kaynaklanıyor gibi. Çocukça, hoş bir gerginliği olan ama biraz da zedeleyici bir oyun bu
Yay burcu nun 05 Temmuz 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Çevrenizle işbirliği içinde çalışmak istemenize rağmen, arzuladığınız şartlar gelişmeyebilir. Karşı tarafın düşüncelerini öğrenmeden siz planlarınızı ortaya koymamalı ve fikirlerinizi hiç kimseyle paylaşmamalısınız. Bugün, sevdiklerinizle bir araya gelmeli ve onların dertlerini dinlemelisiniz. İş çevrenizde sizden destek bekleyecekler.


Yay Burcu 05 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder