4 Temmuz 2011 Pazartesi

Aslan Burcu 05 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Aslan Burcu 05 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Aslan burcu nun 05 Temmuz 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Haftanın ilk gününe oldukça şanslı başlıyorsunuz. Ay burcunuzda ilerlerken, sizi dikkat çekici şartlara götürecek. Kendinizi bilinçli adımlar atarken bulabilir, istediğiniz kararları alabilirsiniz. Kişisel konularda, kendinizi ifade etmeniz gereken çalışmalarda yol almanız söz konusu. İş hayatında yaptığınız fedakarlılar size başarı olarak geri dönecektir.

Aslan burcu nun 05 Temmuz 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Kararlarınızı uygulayacak ve yeni girişimlerde bulunacaksınız. Sahip olduğunuz her şeyin kıymetini bilecek ve takdir göreceksiniz. Kendinize çeki düzen vermek için değişikliğe gidebilirsiniz.
Aslan burcu nun 05 Temmuz 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Çözümsüz gibi görünen bir sorunun görüşülmesinde alacağınız tavır oldukça önemli. Takıntılarınızla tartışma çıkartabilir ya da kıvrak zekanızla esnek bir şekilde netice alabilirsiniz. Önümüzdeki günler içinde bir özleminizi gidereceğiniz yolculuğunuz var. Bugün soğukkanlılığınız, biraz hesapçı davranışları daha net yakalamanızı sağlayabilir.

Aşk Yaşamı : Karşı konulmaz duygularla severken bunu gizlemeye çalışmanız, pek anlaşılır bir davranış değil. Neyin doğru, neyin yanlış bir tarz olduğunu söyleyecek birilerine danışmanız gerekebilir.

İş Yaşamı : Birçok şeyin tek odaktan kontrolü, kaçınılmaz olarak sorunlar çıkartabiliyor. Mutlak egemenlik saplantınızı biraz törpülemek, sorumlulukları yaymak durumundasınız.

Para Durumu: Lüksünüz olmadığını, gerekli harcamalar yaptığınızı düşünüyorsunuz, ama bu tek başınıza değerlendirebileceğiniz bir konu değil. Paranızın, temel gereksinimleriniz dışında dağıldığı birçok yer var.

Dikkat: İş yaşamınızda pek akıl yürütemediğiniz bazı önlemlerin gerekliliğine kendinizi inandırmanız gerekecek. Tepkimeci tavrınız, bu önlemleri alanlara biraz itici gelebilir
Aslan burcu nun 05 Temmuz 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Düşüncelerinizi yaşama geçirmek konusunda; deneyimlerinizi ve bilgilerinizi kullanmak için fırsatlar söz konusu. Gücünüzün farkındasınız. Bugün iletişim konusunda zorluk çekmeyecek, görüşmek istediğiniz kişilere hızlı bir şekilde ulaşacaksınız. Beklemekten çok sıkılıyor ve girişimciliğinizi hızlandırmak istiyorsunuz.


Aslan Burcu 05 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder