11 Temmuz 2011 Pazartesi

Yay Burcu 12 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Yay Burcu 12 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Yay burcu nun 12 Temmuz 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Daha dikkatli olmalı bu günü risk almadan geçirmelisiniz. Hafta sonu ilgilemek zorunda kaldığınız geçmişle ilgili konuları ise artık bırakmanız gerekecek. Zira tatmin edici olmayan koşullar sizi yıpratacaktır. Sizi oyalayan yaratıcı uğraşlar, arkadaş çevrenizden gelecek destekler olacaktır. Gün ortasından sonra Ay burcunuzda size destek vermeye başlıyor.

Yay burcu nun 12 Temmuz 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

İçinizdeki duygusal dürtülerin sesini biraz kısmanızda yarar var. Duygularınızla karar veriyorsunuz. Yakında elinize önemli bir fırsat geçebilir. Mutlaka değerlendirin. Sevdiğiniz kişi sizin büyünüze kapılmış gidiyor.
Yay burcu nun 12 Temmuz 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Çok uğraşarak yerine oturttuğunuz dengeler, birtakım etkilenmelerle yine yerinden kıpırdayabilir. Bugünlerde alacağınız etkilerde, doğru hesaplar yapmanız gerekecek. Yaşamınıza belli konularda yeni bir yön verme niyetlerine girebilirsiniz. Kendinizi yalnız ve çözümsüz gördüğünüz durumlarda, ummadığınız kişilerce destekleneceksiniz.

Aşk Yaşamı : Partnerinize son günlerde yaşattığınız duygusal yalnızlığı belli bir mantık çerçevesinde açıklamaya çalışmanız, bu ilişkide size de ikna edici gelmiyor. İlişkinizle ilgili derin yanılgılar içinde görünüyorsunuz.

İş Yaşamı : Gelecek planlarınızda, gerek duyduğunuz birtakım destekleri önümüzdeki günler içinde görebilirsiniz. İş hayatınızdaki genel tatmin size apayrı bir dinamizm kazandırıyor

Para Durumu: Bugünlerde, tahsilat konularıyla ilgili kendinize duyduğunuz kızgınlık daha da artabilir. Bazı yerlere gerekli görüp dağıttığınız paraları geri toplamakta güçlük çekeceksiniz.

Dikkat: Bir konuda aldığınız uyarılar sizi doğru yönlendirebilir. Hatalı öngörülerde bulunduğunuz bir oluşumun başlangıcındasınız, desteğe ihtiyacınız var.
Yay burcu nun 12 Temmuz 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Sabah Gazetesi saat 00:00 dan sonra web sitemizdeki yerini alacaktır.


Yay Burcu 12 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder