11 Temmuz 2011 Pazartesi

İkizler Burcu 12 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

İkizler Burcu 12 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

İkizler burcu nun 12 Temmuz 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Daha fazla mücadele ve istikrar gerektiren zamanlar başlıyor. Eldeki işleri tamamlamak üzere yeni bir plan yapmanız gerekecek. Detaylar karşısında ise dağınık olmamalı, zaman kaybına neden vermemelisiniz. İşte yeni fikirler üretmekte ise başarılısınız. Gün ortasından sonra ikili ilişkilerin getirdiği hareket yanında ortaklaşa konular öne çıkacak.
İkizler burcu nun 12 Temmuz 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Karşı cinsle ilişkilerinizde problemler var. Ya onlar sizi anlamıyor veya siz kendinizi anlatamıyorsunuz. Biraz içinize dönük yaşıyorsunuz. Onlarla aranızda hep mesafe var. Maddi gelirde yükselişe geçeceksiniz.
İkizler burcu nun 12 Temmuz 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bazı ikili ilişkilerinizde daha yumuşak, daha anlaşılır yaklaşımlar bekliyorsunuz. Buna yönelik çabalarınızda başarı şansınız oldukça az. Karşı tarafta önyargılar hakim gibi. Bugün, öncelik verdiğiniz konularda birtakım değişiklikler yapmak durumunda kalabilirsiniz. Yeni başlangıçlara sempatiyle bakma eğiliminiz, gündeminizi değiştirebilir.

Aşk Yaşamı : Sürekli sorgulamalar, ilişkideki beklentilerin canlılığından olabilir. Yanlış yorumlarla, yanlış yargılara varıyorsunuz. İyimser ve umutlu arayışlarla ilişkinin sorunsuzluğu kolayca ortaya çıkacak.

İş Yaşamı : İşlerinizdeki durgunluk yavaş ama istikrarlı bir ivme kazanıyor. Yeni alacağınız haberlerle daha umutlu olacaksınız. Yeni yaptığınız görüşmeden çok şey beklerken, tersliklere de donanımlı olmalısınız.

Para Durumu: Maddi bir sıkıntı içinde görünmemenizin altında akılcı bir denge var. İhtiyaçlarınız, beklentileriniz, zevkleriniz kazancınızın üzerine çıkamıyor. Hesabınızı bilerek buna izin vermiyorsunuz.

Dikkat: Tıkandığınız bir konuda bir an evvel ne yapacağınıza karar vermeniz gerekiyor.

İkizler burcu nun 12 Temmuz 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Sabah Gazetesi saat 00:00 dan sonra web sitemizdeki yerini alacaktır.


İkizler Burcu 12 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder