11 Temmuz 2011 Pazartesi

Terazi Burcu 12 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Terazi Burcu 12 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Terazi burcu nun 12 Temmuz 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Maddi konulara ve harcamalarınıza daha yakından bakmanız gerekiyor. Gereksiz ve risk içeren kararlarınız pişmanlık yaratabilir. Özellikle çalışma kapasitenize yoğunlaşmanız gereken bu sürece dikkat etmelisiniz. Bütçenizi aşan giderlerin sizi zorlaması söz konusu. Gün ortasından sonra gündeminiz yakınlarla ilgili konuları içine alacak şekilde değişiyor.

Terazi burcu nun 12 Temmuz 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Çok duygusal davranıyorsunuz. Çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu yüzden iş hayatınızda da zorluklarla karşılaşıyorsunuz. Beklediğiniz haber geliyor. Sağlığınız şu sıralar gayet iyi. Kıymetini bilin.
Terazi burcu nun 12 Temmuz 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Daha resmi, daha mesafeli davranışlarla problemli ilişkilerinizi geliştirebilir, istediğiniz doğrultuda yönlendirebilirsiniz. Bugün buna yönelik çabalar içine gireceksiniz. Günlük sorunları yetirince önemsemeyişiniz, bazı detayları gözden kaçırmanıza yol açabiliyor. Belli konularda duygusallıktan arınıp daha bir yoğunlaşmanız gerekiyor.

Aşk Yaşamı : Yerinde bazı endişeler, sizi zamanlama probleminizi çözmeye yöneltecek. İlişkinize ayırdığınız sınırlı zamanın, karşınıza sorun olarak çıkartılmayışından endişe duymakta haklı görünüyorsunuz.

İş Yaşamı : Sizin için iş yaşamında moral, büyük bir etken. Onun korunmasını baş koşul olarak görüyorsunuz. Bu akşamki toplantınızda bazı düşünceleriniz kabul görmeyebilir. Sabrınızı zorlayan bir iki ilişkiden uzak durmaya çalışacaksınız.

Para Durumu: Parayla ilişkinizi başarıyla dengeleyebiliyorsunuz. Yakında para konularında birisiyle ilgili bir dayanışma içine gireceksiniz. Bu dayanışmanın beklediğiniz miktarlara ulaşmaması sizde hayal kırıklığı yaratabilir.

Dikkat: Partnerinizin yakın çevresi içinde sürdürdüğünüz bir çekişme, sizin için pek hayırlı olmayacak gibi görünüyor.

Terazi burcu nun 12 Temmuz 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Sabah Gazetesi saat 00:00 dan sonra web sitemizdeki yerini alacaktır.


Terazi Burcu 12 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder