11 Temmuz 2011 Pazartesi

Başak Burcu 12 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Başak Burcu 12 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Başak burcu nun 12 Temmuz 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

İçinde bulunduğunuz zamanlar size bolca hareket ve iletişim getiriyor. Alacağınız haberlerle heyecana kapılmanız söz konusu. Zira eğitim çalışmalarınız adına şanslı bir dönemden geçiyorsunuz. Yeniliklere açık durmak, kendinizi geliştirmek konusunda kararlı olacaksınız. Gün ortasından sonra eve ait konularda yenilenmeler söz konusu.
Başak burcu nun 12 Temmuz 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Birlikte olduğunuz kişiye duygularınızı açmakta kararsızsınız. O sizin bu tutumunuza üzülüyor. İçinizden geçenleri açıklamaktan çekinmeyin. Sıkıntılı dönemi geride bıraktınız. Maddi sıkıntılarınız yakında bitiyor.
Başak burcu nun 12 Temmuz 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

İlginç bulup merakla eğildiğiniz konular, bugünlerde cazibesini arttırabilir. Hakkettiği ölçüde önemsediğiniz bir gelişmeyi, birkaç gün içinde tamamıyla kontrolünüz altına alacaksınız. Düzgün ve tutarlı olmaya çalıştığınız birtakım ilişkilerinizde, çabalarınızın karşılığını alamayabilirsiniz. Bu konuda, bazı kişilerde önyargıların hakimiyeti görülüyor.

Aşk Yaşamı : Güzellikler içindesiniz, ama görmeniz gerekiyor. Hareketli kişiliğinizin aradığı kişi, çok yakın çevrenizde olabilir. Bugünlerde bu konudaki ataletten kurtulmanız gerekiyor.

İş Yaşamı : Haftanın başında bir görüşmeniz var. Çok önemli olabilir. İş hayatınızın aksamalarını, yığılmalarını, yorgunluğunu beyninizde taşımadan geçireceğiniz iki gün, size direnç kazandırabilir.

Para Durumu: Bir alacak verecek meselesinde taraflardan biri olacaksınız. Gelişmeler sizin çıkarınıza. Para sıkıntısı içine düşmekten çok çekiniyorsunuz. Bu nedenle harcamalarınıza azami ölçüde dikkat ediyorsunuz.

Dikkat: Duygusallıklar içinde girdiğiniz tartışmalarda savunmasız oluyorsunuz. Küskün tavırlarınız kimi sorunlara teslim olmanıza yol açabiliyor
Başak burcu nun 12 Temmuz 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Sabah Gazetesi saat 00:00 dan sonra web sitemizdeki yerini alacaktır.


Başak Burcu 12 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder