12 Temmuz 2011 Salı

Koç Burcu 13 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Koç Burcu 13 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Koç burcu nun 13 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Yurt dışı bağlantılı konularınızda önemli gelişmeler söz konusu. Uzun zamandır düşündüğünüz değişiklikler başkalarının desteği ile hayata geçebilir. Farklı fikirlerin hayatınıza getireceği kazanımlarla ilerleme şansı bulacaksınız. Entellektüel alanda ise yapabileceğiniz çok şey var. Akademik alanda uzun vadeli planlar yapmayı hedeflemelisiniz.

Koç burcu nun 13 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Sakin bir gün geçireceksiniz. Doğaçlama yaptığınız sohbetlerinizde, dışarıdan katılan bir kişinin olumsuz sözleriyle huzurlu gününüzü berbat etmeyin. Aşk hayatınız durgun. Maddi kazancınız artıyor.
Koç burcu nun 13 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugün sizinle ilgili eleştirel bir konuşma, sizi uzun vadeli birtakım planlarınızla yeni tartışmalara sokabilir. Karmaşık düşünceler ve neden oldukları karmaşık duygular, bugünlerde sizi terk edecek. Bir problemiyle ilgili çıkışlar arayan biriyle, bazı bilgi alışverişleri içine girebilirsiniz. Bu konuda tedbirli davranışlar içine girmeniz gerekecek.

Aşk Yaşamı : Sevgilinizin son derece anlayışlı biri olmasının mutluluğunuzdaki payını görüp, küçük kıskançlıklardan vazgeçebilirsiniz. Kıskançlığı ilişkide bir ihtiyaçmış gibi yaşıyorsunuz.

İş Yaşamı : Bugün önemli bir görüşmeniz var. Bu görüşmeye biraz hazırlıksız yakalanacaksınız. Sıkışıklık yaşadığınız bir konuda size yardım etmek isteyen iş arkadaşlarınızın desteğini kabul edeceksiniz.

Para Durumu: Bütçenizdeki denge küçük kıpırdanmalara karşı da duyarlı. Bazı sürpriz harcamalar küçük birikiminizi etkileyebilir. İstemeseniz de bu harcamaları yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Dikkat: Kullanılmaya açık olduğunuz bir oluşum içine katılmanız istenebilir
Koç burcu nun 13 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Duygusal ve yaratıcılığınızı mükemmel kullanacağınız bir gün içindesiniz. Ay’ın konumu, aşkta güçlü yönleriniz ortaya çıkarıyor. Çevreniz tarafından ilgiyle izlenebilirsiniz. Partneriniz ile olan beraberliğinize aileniz tarafından desteklenebilir. Doğru zamanlamanız sayesinde bulunduğunuz ortamlarda istediğiniz platforma geçiş yapabileceksiniz.


Koç Burcu 13 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder