12 Temmuz 2011 Salı

Akrep Burcu 13 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Akrep Burcu 13 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Akrep burcu nun 13 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Kişisel kazançlarınızı artırmak için çok şey yapabilirsiniz. Yeni gelirlere ihtiyacınızın olduğu bu günlerde çalışma kapasitenizi zorlamalı, ortaklıklardan gelecek desteklere açık olmalısınız. Aşırı savurgan olabileceğiniz bu günlerde ölçülü harcama yapmanızda yarar var. Bütçenizi sağlamlaştırmak konusunda akılcı ve uzun vadeli planlar yapmalısınız.
Akrep burcu nun 13 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Beklediğiniz müjdeli haberi önümüzdeki günler içinde alabilirsiniz. Hayatınızın her alanında değişiklikler yapmanıza neden olacak bu gelişme sizi ve ailenizi çok mutlu edecek. Aşk hayatınız durgun.
Akrep burcu nun 13 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Kendinizle çok barış halinde olduğunuz bir özelliğiniz, bugünlerde küskünlüklere neden olabilir. Sağlık konularında bazı yüklü harcamalar söz konusu olabilir. Arkadaş çevrenizle yaşadığınız sosyallik zamanınızın çoğunu alıyor. Sizi ihmalkar bulan başka bir çevre daha var. Onlarla yeterince ilgilenmediğiniz, onları arayıp sormadığınız düşünülüyor.

Aşk Yaşamı : Aşktaki kural dışılığa karşı statükocusunuz. Bu bağnazlığı, nasıl oluştuğunu kavrayamadığınız yeni duygularınız oluşturuyor. Hissettiklerinizi yaşamakla, kurala uymak arasında seçimi siz yapacaksınız.

İş Yaşamı : Her şeyin yolunda gittiği bir iş ortamında, yine de boşluğunu hissettiğiniz şeyin ne olduğunu anlamak güç. İş yaşamınızda belirgin, kolay anlaşılır birisiniz. Bu, ilişkilerinizi rahat yaşamanızı sağlıyor.

Para Durumu: Gönlünüzdeki harcamaları hayata uygulayabilmeniz mümkün değil. Bu gönül zenginliğiyle kullanılmaya biraz açık duruyorsunuz. Yakında bir satın alma işiniz olabilir.

Dikkat: Eskide kalmış olumsuz yaşanmışlıklar, sübjektif sonuçlara varmanıza neden olabiliyor
Akrep burcu nun 13 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Aldığınız her türlü sorumluluğu yerine getirme konusunda başarılısınız. Meslek yaşantınızla ilgili değişimlere hazır olmalısınız. Çevrenizdeki kişileri, kendi istek ve arzularınız doğrultusunda yönlendirmek istiyorsunuz. Bugün Ay, para evinizde oldukça etkili. Harcamalarınız konusunda aşırıya kaçabilir ve duygusal davranabilirsiniz.


Akrep Burcu 13 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder