12 Temmuz 2011 Salı

İkizler Burcu 13 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

İkizler Burcu 13 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

İkizler burcu nun 13 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Artık ortaklaşa konular ve ikili ilişkiler sizi meşgul etmeye başladı. Yenilikler ve başkalarından göreceğiniz destekler önemli aşamaları beraberinde getirecek. Olası anlaşmalara yakın durmalı ancak, parasal yanını ilgilendiren ayrıntılarla da yakından ilgilenmelisiniz. İkili ilişkilerde ise sizi huzursuz eden konular olabilir. Esnek olmalı, duygusal baskılara dikkat etmelisiniz.

İkizler burcu nun 13 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Özel hayatınızda sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Ciddi bir karar vermeniz gerekebilir. Bu konuda yakın dostlarınızın desteğini almalısınız. Mutlaka bir çözüm bulacaksınız. İşinizdeki olumsuzluklar bitiyor.
İkizler burcu nun 13 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Günlük yaşamınızda problem belirleyici boyutlarda değil. İş yaşamınız ve aşk yaşamınız umutlara açık. Özel yaşamınızdaki düzelmenin, ailenizle ilişkinizi etkileyeceğini düşünmeniz biraz iyimser bir bakış gibi görünüyor. Bu gün birlikte olma isteğiniz geri çevrilebilir. Artık adım atma sırasının onlarda olduğunu düşünmeniz haksızlık değil..

Aşk Yaşamı : Beraberliğiniz gittikçe bir sorun yumağına dönüşüyor. Karşılıklı olarak bunun için bir şeyler yapma niyetleriniz, yöntem değişikliğini gerektirebilir. Akşam, objektif yaklaşımlarla belki her şeyin bitmemiş olduğunu fark edebilirsiniz.

İş Yaşamı : İş yaşamınızda olumlu puanlarınız var. Önsezileriniz güçlü. Çalışma arkadaşlarınızla sessiz bir uyum içindesiniz. İş ortamınızdaki saygılı, mesafeli ilişkiler dışarıda sıcak dostluklara dönüşebiliyor.

Para Durumu: Önümüzdeki günlerde elinize iyi bir para geçebilir, yaklaşan iki senedinizi vaktinden önce ödeyebilirsiniz. Bugünlerde ve kısa vadede para sıkıntılarınız olmayacak gibi görünüyor.

Dikkat: İş yoğunluğunuzla bu sıralar iyi bir dinlenmeyi hakkediyorsunuz
İkizler burcu nun 13 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Ortak çalışma içinde bulunduğunuz kişilerin, yaratma gücünden olumlu etkilenebilirsiniz. . Koşullarınızı zorladığınız zaman hedeflerinize daha hızlı yaklaşıyorsunuz. Yaşam kalitenize ilave edeceğiniz her türlü donananıma hazır olmalısınız. Ay ve Merkür’den olumlu etkiler alıyorsunuz. Bugün, zihinsel aktiviteniz oldukça yüksek.


İkizler Burcu 13 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder