11 Temmuz 2011 Pazartesi

Balık Burcu 12 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Balık Burcu 12 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Balık burcu nun 12 Temmuz 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Gün ortasına kadar yurt dışı bağlantılı konular sizi meşgul edecek. Hafta sonuda aldığınız haberlerle düşünceleriniz netleşmekte. Özellikle eğitim hayatınız açısından olumlu ilerlemeler elde edebilirsiniz. Başkalarından ilham alabileceğiniz bağlantılar üzerinde durmalısınız. Daha sonra iş hayatına yönelik çabalarınız ve sorumluluklar dikkat çekecek.

Balık burcu nun 12 Temmuz 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Sevdiğiniz kişiyle olan iletişiminizde sivri dil kullanmamaya, onu eleştirmemeye özen gösstermelisiniz. Başvurduğunuz işlerden gelecek olumlu bir haber yüzünüzü güldürebilir. Ailenize de zaman ayırmalısınız.
Balık burcu nun 12 Temmuz 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Aldığınız son kararların aşırı baskısı, sizi olumlu imajınızı zedeleyebilecek fikirlere yöneltmemeli. Planlı davranmaya çalışın, bu yükümlülükleri yerine getirmek zorundasınız. Bugünlerde negatif elektrikler aldığınız insanlar karşısında daha moralli olmanız gerekiyor. Bu ilişkilerde, yakın dost çevrenizden alacağınız uyarılar önem taşıyacak.

Aşk Yaşamı : Doğal ve zararsız görülen bazı yakınlaşmalar, zihinlerde sorulara yol açabilir. Karşılıklı duyulan sevgi ilişkinizi şimdilik koruyor. Bazı açıklamaların sevimsiz olduğu kadar, kaçınılmaz da olduklarının kafalarda netleşmesi gerekiyor.

İş Yaşamı : İnatlaştığınız bazı konularda bugünler içinde ikna edilebilirsiniz. Mesleki iddialaşmalarınız özellikle belli kişilere yönelik. İşinize bağlılığınızı göstermeniz için özel bir çaba harcamanız yersiz.

Para Durumu: Para durumunuzda herhangi bir yenilik yok. Ama sevindirici bazı olası gelişmeler söz konusu. Bugünlerde beklemediğiniz şekilde bir rahatlama dönemine girebilirsiniz.

Dikkat: Mesafeli durduğunuz birinde taşıdığınız önemi kavrayabilmeniz için, daha yakın ilişkiler içinde olmanız gerekiyor.

Balık burcu nun 12 Temmuz 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Sabah Gazetesi saat 00:00 dan sonra web sitemizdeki yerini alacaktır.


Balık Burcu 12 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder