11 Temmuz 2011 Pazartesi

Akrep Burcu 12 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Akrep Burcu 12 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Akrep burcu nun 12 Temmuz 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Ay burcunuzda ilerlerken son derece etkileyici görünüyorsunuz. İstediğiniz yönde ilerlediğiniz bu günlerde birden fazla konu karşınıza çıkabilir. En çok ortaklaşa para konularına konsantre olmalı, kararlı davranmalısınız Kendinizi eğitim çalışmalarına odakladığınız bu süreç olumlu geçecektir. Gün ortasından sonra kişisel parasal konular öncelik kazanacak.

Akrep burcu nun 12 Temmuz 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Yeni iş atılımları için aşırı performans sergiliyor, olmayacak istekler içinde bulunuyorsunuz. Bu amacınıza yardımcı olacak kişiler, çekim gücünüzün esiri olabilirler. Aşktaki durgunluk sona eriyor.
Akrep burcu nun 12 Temmuz 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugün, özel konularla ilgili birtakım sorunları halletmeye yönelebilirsiniz. Bu konuların bir kısmında acele kararlar alma eğilimi, sizi beklemediğiniz boyutlarda sıkıntılara sokabilir. Önümüzdeki günlerde yaşayacağınız gelişmelerde, coşkulu yaklaşımlarınız ve sağlam iradenizle, başka insanları da harekete geçirebilirsiniz.

Aşk Yaşamı : Çevrenizde gözlemlediğiniz olumsuz örneklerden, aşka sorular çıkartıp bir yabancılaşma şeklinde etkilenmeniz gerekmiyor. Yaşadığınız ilişkiye daha da saygı duyma yolunu seçebilirsiniz.

İş Yaşamı : Çözümsüz görüp gözünüzü korkutan problemler bir bir çözülüyor. Rahatlayacaksınız. İşine pek güven duymadığınız birinin bir konuda gösterdiği çaba, onunla ilgili görüşlerinizi değiştirecek.

Para Durumu: Para sıkıntılarınız geçmişe oranla bayağı azalmış durumda. Ama siz, bu sıkıntıları daha da aza indirme çabaları içindesiniz. Bu günler içinde parayla ilgili mahkeme işleriniz olabilir.

Dikkat: Değişik, ilginç kişiliğiyle sempati toplayan biri ile ilgili, önsezilerinizden uyarılar alıyorsunuz. Hakkında yaptığınız olumsuz tespitler, yanlış değerlendirmelere yol açabilir.
Akrep burcu nun 12 Temmuz 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Sabah Gazetesi saat 00:00 dan sonra web sitemizdeki yerini alacaktır.


Akrep Burcu 12 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder