11 Temmuz 2011 Pazartesi

Kova Burcu 12 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Kova Burcu 12 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Kova burcu nun 12 Temmuz 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Ev ve iş arasında yaşadığınız mücadele sürmekte. Ancak bugün işle ilgili tamamlanması gereken konular öncelikli olmalı. Zira artan sorumluluklar sizi kısıtlayacaktır. İş hayatında istediğiniz gibi ilerlemeniz zor. En azından yaratıcı yanlarınızla akıcı sonuçlar almayı başaracaksınız. Gün ortasından sonra sosyal konulara vurgu yapan gelişmeler öne çıkacak.

Kova burcu nun 12 Temmuz 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

İş hayatında bazı projeler aklınızı karıştırmaya başladı. Sakin olun. Sizinle çalışmayı arzu etmeyenlerle yollarınızı ayırma kararı alabilirsiniz. Yaşadığınız ekonomik kayıplar yerini kazanca bırakıyor.
Kova burcu nun 12 Temmuz 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Aşırılıklardan uzak durmanız gereken bir gün. Kendinizi birçok konuda yenileme arzunuz, mantıklı zaman ve imkan değerlendirmelerini gerektiriyor. Uzun süredir barındırdığınız bazı duygusal karmaşalar, sizi yanlış yönlendirmeyi çok elverişli görünüyor. Acillik içerdiğine çok inandığınız bazı kararlarınız bile, bu sıralar ertelenebilir.

Aşk Yaşamı : Değişken fikirleriniz duygusal yaşamınızı besliyor. Kuraldışı etkilenişimler içindeyken, aşkı yine de belli kurallar çerçevesinde tarif etmeniz, aşka yakışan bir çelişki olarak kabul edilebilir.

İş Yaşamı : İş ilişkilerinizde sizde isteksizlik yaratacak sorunlar yok. Sorunlarınızın kaynağını dışarıda aramanız gerekiyor. İşle alakası olmayan kafa karmaşaları, iş yaşamınızı da karartmamalı.

Para Durumu: Geliriniz çok yönlü girişimciliğinizle, belli bir standardın altına düşmüyor. Akılcı tutumunuzla para durumunuzu dengeliyorsunuz. Önünüze hedef olarak koyduğunuz standart, iradeniz dışında birçok koşula bağlı.

Dikkat: Yakında yapacağınız önemli bir görüşmede bırakacağınız son derece kendinden emin bir izlenim, size çok şey kazandırabilir. Son günlerde takındığınız kuşkucu, güvensiz tavırları bir an evvel terk etmeniz gerekiyor
Kova burcu nun 12 Temmuz 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Sabah Gazetesi saat 00:00 dan sonra web sitemizdeki yerini alacaktır.


Kova Burcu 12 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder