11 Temmuz 2011 Pazartesi

Boğa Burcu 12 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Boğa Burcu 12 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Boğa burcu nun 12 Temmuz 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Anlaşmalar ve ortaklıklar üzerinde durmanız gerekecek. Yeni önerilerin öne çıkması ile tek başına yön bulmanız zorlaşabilir. Kafa karşılığı ve başkalarının net olamama hali sizde güven kaybı yaratabilir. Gün ortasından sonra ortak paralar üzerinde duracaksınız. Bu dönem ilişkilerinize derinlik katabileceğiniz süreçler sizi yeterince hoşnut edebilir.

Boğa burcu nun 12 Temmuz 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Bugünlerde karşılaşacağınız sürprizler sizi olumsuz yönde etkileyebilir. Sinirlerinizi bozmayın. Çalışmak içinizden gelmiyor. Aşırı hassas ve alıngansınız. Bu sıralar bazı ailevi sorunlarla kar-şılaşabilirsiniz.
Boğa burcu nun 12 Temmuz 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugünlerde etkileneceğiniz gelişmeler, kendinizi daha enerjik hissetmenizi sağlayacak. Sosyalliklerinizi arttırma çabaları içine girebilir, eğlenceli ortamlara daha da ilgi duyabilirsiniz. Gelecek planlarınıza daha gerçekçi yaklaşmalısınız. Deneyimli kişilerin uyarıları sizi birtakım hayalciliklerden uzaklaştırabilir. Hayalciliğiniz, olası başarılarınızın önünde engel gibi duruyor.

Aşk Yaşamı : Beraberliğinizdeki doyum ve güven her şeyin üstünde görünüyor Aşk hayatınızda uzun zamandır yaşadığınız coşkunun, yavaş, yavaş bir alışkanlığa dönüşmesindeki doğallığı kavrayabiliyorsunuz.

İş Yaşamı : Yakında sevinçleriniz var. Bir arkadaşınızın iş alanı sizi çoktandır cezp ediyor. İş alanınız biraz yorucu, ama mutlu bir ortam içinde olduğunuz için buna çok aldırmıyorsunuz.

Para Durumu: Biraz da itelenmeyle sağladığınız birikim sizi bugünlerde dardan kurtaracak. Sıkıntılarınızın dağılması anlamında biraz kıpırdanmalar var. Bu konularda yaşadığınız kırgınlık korkusu, sizi aşırı cömert davranışlara itiyor.

Dikkat: Bugün alacağını bir öneriyi iyi değerlendirmeniz gerekiyor.

Boğa burcu nun 12 Temmuz 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Sabah Gazetesi saat 00:00 dan sonra web sitemizdeki yerini alacaktır.


Boğa Burcu 12 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder