11 Temmuz 2011 Pazartesi

Koç Burcu 12 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Koç Burcu 12 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Koç burcu nun 12 Temmuz 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Yakın ilişkiler açısından yoğun ve dikkatli olmanız gereken süreçler başlıyor. Haftanın ilk günü eşin duygusal durumu üzerinizde baskı oluşturabilir. İlişkilerinizde ben merkezci yanlarınızı yumuşatmanız gerekecek. Ortaklıkların parasal yanı ise ayrı bir sorun kaynağı. Gün ortasına kadar finansal anlaşmalarda dikkatli olmalı, ararlarınızı başka bir tarihe bırakmalısınız.
Koç burcu nun 12 Temmuz 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Çalışmalarınızı istediğiniz gibi sürdüreceksiniz. Yeni planlar yapabilir, bunları sevdiğinizle ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Bütçenizle ilgili aldığınız kararlar oldukça işinize yaradı. Sağlığınız için spor yapın.
Koç burcu nun 12 Temmuz 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Duygularınızı istediğiniz rahatlıkla sergileyemediğiniz, kendinizi sınırlı bulduğunuz ilişkiler içinde çözüm arayışlarınız var. Bu ilişkilerin getirileri, götürüleri arasında sıkışmış gibisiniz. Bu sıralar birtakım yolculuklar gündeme gelebilir. Ziyaretten çok, bir şeyleri kotarma amacı taşıyacak bu yolculuklarda, pek istemediğiniz kişilerle birlikte olabilirsiniz.

Aşk Yaşamı : Her anlamda cazibe ölçülerinize uyan ilişkinizde, yine de yolunda olmayan bir şeylerin varlığını hissetmeniz, pek anlaşılır görülmüyor. İlişkinizde net, belirgin tavırlara ihtiyaç var.

İş Yaşamı : Fedakarca çalışmalarınızın karşılığını bulabilmeniz için, biraz da istekli olmanız gerekiyor. Her teklife açık beklerken, siz de teklif sahibi olabilirsiniz. İş ortamınızda bu beklentide birileri olabilir.

Para Durumu: Çok iyi bir tasarrufçusunuz. Bu özelliklerin peşinden de sıkıntısız bir para durumu geliyor. Önümüzdeki günlerde bazı kayıplar görünüyor. Bugünlerde bir satın alma işiniz olabilir.

Dikkat: Açık sözlü özelliğinizi kimi durumlarda, bu özelliğin sınırlarını zorlayarak sergiliyorsunuz.

Koç burcu nun 12 Temmuz 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Sabah Gazetesi saat 00:00 dan sonra web sitemizdeki yerini alacaktır.


Koç Burcu 12 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder