7 Temmuz 2011 Perşembe

Yay Burcu 08 Temmuz 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Yay Burcu 08 Temmuz 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Yay burcu nun 08 Temmuz 2011 Cuma tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Genel olarak iyimser bir hava söz konusu. Yorucu olan grup çalışmaları içinde yer almak kaçınılmaz olacak ve size sorumluluk getirecek. Daha fazla işbirliği içinde olmanız verimli sonuçlar getirecektir. Ancak ileriye dönük planlarınızda daha esnek ve iyimser olmalısınız. Şimdilik arkadaşlarla olan ilişkilere ve sosyal konulara daha fazla yer vermeniz gerekiyor.

Yay burcu nun 08 Temmuz 2011 Cuma tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

En ufak bir eleştiri bile sizi çileden çıkartmaya yetiyor. Sevdiğinizi bu yüzden çok üzüyorsunuz. Kendinizi affettirmeye çalışmalısınız. Şans oyunlarında hiç de umulmadığınız ikramiyeler kazanabilirsiniz.
Yay burcu nun 08 Temmuz 2011 Cuma tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Onaylanmak yönündeki ısrarcılığınız, barındırdığınız birtakım gizli kuşkulardan kaynaklanıyor olabilir. İnsan ilişkilerine biraz daha az beklentili bakabilirsiniz. Duygulu biri oluşunuz, abartılı üzüntüler yaşamanıza neden oluyor. Fakat uçlarda yaşadığınız duygularınız, sizde ayrı bir çekiciliğe de neden olabiliyor. Kimi durumlarda kendinizle barışık görüntünüze ters düşebiliyorsunuz.

Aşk Yaşamı : Çok mutlu görüntünüz, aşktaki beklentilerinizin yerine oturmuş olduğunu belgeliyor. Şu an yaşadığınız ilişkiye göre aşkı tanımlıyorsunuz. Aşk tarifleriniz bugünlerde oldukça değişken.

İş Yaşamı : Yakın günlerde bir ekip halinde iş geziniz olabilir. Bu ekibin içine dahil edilmekle, ayrı bir yerde tutulduğunuzu anlayacaksınız. Başarılarınıza hiç hak etmeden ortak olmaya çalışan biri var, dikkatli olmalısınız.

Para Durumu: Para konularında vefa duygunuz ileri boyutlarda. Bu duygusallık, para sıkıntılarında yalnız bırakılmayı çoktan hak etmiş bir yakınınıza tavır almanızı engelliyor.

Dikkat: Yeni tanışıklıkları bir yerde sınırlamayı sanki nezaketsizlik gibi görüyorsunuz. Her tanışıklığın arkadaşlığa dönüşmesi gerekmiyor. Daha sonradan yük gibi taşıyacağınız ilişkilere baştan girmemeyi becerebilmelisiniz.
Yay burcu nun 08 Temmuz 2011 Cuma tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün kadın arkadaşlarınızla birlikte ortak çalışmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Onların farklı düşüncelerinden etkileniyor ve biraz da eğeleniyorsunuz Ay size yeni fikirle verirken, duygusal konularda yüksek idealler peşinde olabilir ve istemediğiniz bir huzursuzluk duyabilirsiniz.Güven duygusunun önemli olduğunu sizden daha iyi bilen yok.


Yay Burcu 08 Temmuz 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder