7 Temmuz 2011 Perşembe

Yengeç Burcu 08 Temmuz 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Yengeç Burcu 08 Temmuz 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Yengeç burcu nun 08 Temmuz 2011 Cuma tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Kalıcı kararlar almanız gereken zamanlar başlıyor. Artan sorumluluklar, eve ait koşturmacalar oldukça bıktırıcı bir noktaya gelebilir. Aile büyüklerinin getirdiği sıkıntılar ise sizi bağlayacaktır. İş ve ev arasında almanız ve üstlerle ilişkilerde yaşanacak gerginlikler karşısında sabırlı olmalısınız. Güvenliği ilgilendiren uğraşlar daha fazla zaman alabilir.

Yengeç burcu nun 08 Temmuz 2011 Cuma tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Geçmiş zamanda yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar lehinize gelişecek. İşinizde yapacağınız atılımlarla beklediğiniz fırsatları ya-kalayabilirsiniz.
Yengeç burcu nun 08 Temmuz 2011 Cuma tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugün umudunuzu arttıracak hareketlenmeler söz konusu. Heyecanla beklediğiniz haber çok yakında. Bu haber, birçok konudaki yenilenme niyetlerinizi büyük oranda karşılayabilir. Yaşamınızdaki köklü değişiklik hazırlıkları sizi heyecanlandırıyor. Değişikliklere kısa zamanda ayak uyduramayacağınız endişesiyle biraz tedirgin ve telaşlısınız. Ama umudunuz yerinde.

Aşk Yaşamı : Duygusal olduğunuz kadar gerçekçisiniz de. İlişkinizde duygularınızdan çok gerçekler ağır basıyor. Bugün ilişkinizi gözden geçireceğiniz ve elde ettikleriniz için kendinizi mutlu hissedeceğiniz bir gün olabilir.

İş Yaşamı : Başarınızın sırrı titizliğinizde ve çalışkanlığınızda. Bu yönünüzle çok takdir topluyorsunuz. Bugünlerde disiplinli ve daha yoğun bir çalışma temposu içine girebilirsiniz.

Para Durumu: Yeni alışverişlerden önce bütçenizi gözden geçirmeniz yerinde olacak. Gereksiz harcamalardan kaçınmayı biliyorsunuz. Para idaresinde yakınlarınızla küçük bazı tartışmalar söz konusu.

Dikkat: Abartıya, duygusal aşırılıklara eğilimli görünüyorsunuz. Önümüzdeki günler içinde kulağınıza gelecek bir haber sizi üzebilir. Üzülmeden önce meseleyi büyütüp büyütmediğinizi gözden geçirmelisiniz.
Yengeç burcu nun 08 Temmuz 2011 Cuma tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Durum değerlendirmesi yapmanız gereken bir gün içindesiniz. Olayların nedenlerinin altında duygusal nedenler arıyor ve kendi içinizde bir takım gizli mesajlar arıyorsunuz. Bugün yakın arkadaşlarınızla birlikte ortak bir fikir oluşturacaksınız. Onların ve çevrenizin fikirlerinin ilginç olması sizi olumlu etkiliyor.


Yengeç Burcu 08 Temmuz 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder