7 Temmuz 2011 Perşembe

Balık Burcu 08 Temmuz 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Balık Burcu 08 Temmuz 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Balık burcu nun 08 Temmuz 2011 Cuma tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Ortaklaşa konularla daha derinden ilgilenmeniz gerekiyor. Başkalarının paraları ile ilgili sorumluluklar öne çıkabilir. Aynı zamanda ortak yatırım planlarınız adına daha sabırlı olmalısınız. Kendi kaynaklarınızı korumanız, eşin para durumu ile ilgili sorunları kabullenmeniz gerek. Zira eşle olan yakın ilişkilerde soğuk rüzgarlar esmekte. Uzlaşı size olumlu sonuçlar getirecektir.

Balık burcu nun 08 Temmuz 2011 Cuma tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Yakın çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları sonuçlandırmaya çalışın. Sağlık sorunlarınızı ihmal etmeyin.
Balık burcu nun 08 Temmuz 2011 Cuma tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Size dostça davrananları ciddiye almanız, pek çok problemi çözmenizi kolaylaştıracak. Yaşadığınız çözümsüzlükte doğrudan bir sorumluluğunuzun olmaması sizi yeterince rahatlatamıyor. Daha üretken olmak istiyorsunuz. Bunun için sizi yüreklendirmesini beklediğiniz kişiler var. Onlardan beklediklerinizin bir kısmı bugünlerde gerçekleşebilir.

Aşk Yaşamı : Bugün ilgisini size belli edebilir. Bu ilgi, vereceği hoşluğun yanında, kafanızı da biraz karıştıracak. Onunla ciddi bir yakınlaşmayı hiçbir zaman beklemiyor oluşunuz, soruları getiriyor.

İş Yaşamı : Enerjinizi açığa çıkaramadığınız için karamsar olduğunuzun farkındasınız. Yeteneklerinizi ve enerjinizi gösterebileceğiniz durumlar gelişiyor. İş yaşamınızda sabrınızın size getireceği kazanımlar söz konusu.

Para Durumu: Sizden destek bekleyenler var, fakat koşullarınız çok elverişli görünmüyor. Çok gecikmiş bir alacağınız bugün ödenebilir. Dengeli ve hesaplı bütçe yapmanızın yararını görüyorsunuz.

Dikkat: Sorumluluk duygunuzla hatalı bir adımın önüne geçebilirsiniz. Sizi ayrı bir şekilde değerlendirip çok güvenen bir dostunuzun, vereceği bir kararda çekinceleri var. Sizden onay bekliyor
Balık burcu nun 08 Temmuz 2011 Cuma tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün gizli hesaplar içinde olmanız gerekiyor. Sonradan gelişebilecek olaylara karşı tedbirli olmanızda yarar var. Başkalarına yardım ederken, kendi düzeninizi bozuyorsunuz.


Balık Burcu 08 Temmuz 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder