3 Temmuz 2011 Pazar

Yay Burcu 04 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Yay Burcu 04 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Yay burcu nun 04 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artan iş yükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

Yay burcu nun 04 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

İşinizle ilgili bir rakibiniz sizi maddi zarara uğratmak için uğraşıyor. Sırlarınızı çok güvendiğiniz dostlarınızla paylaşmalısınız. Bu günlerde manevi desteğe ihtiyacınız var. Yakın akrabalarınızı daha sık ziyaret edin.
Yay burcu nun 04 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Ne istediğinizi iyi biliyor, istekleriniz mutlaka gerçekleştiriyorsunuz. Hayatınıza giren yeni uğraşları daha da keyifli hale getirme arzunuz, size hareketli, dolu günler yaşatabilir. Yakında bazı umursamazlıklar içine gireceksiniz. Sonuçlar sizi, ciddiye alınacak konular sıralamanızda bazı düzeltmelere sevk edecek. Seçicilik konusunda iddialarınız ve yanılgılarınız aynı boyutlarda

Aşk Yaşamı : Kısa vadede sandığınız tehlikeler gözükmüyor. Aksine, az görüşmek sizi birbirinize daha da çok bağlıyor gibi. Bir süredir ikinizin de kendi meşguliyetlerinizin ön plana çıkması, kopukluk nedeni olacağa benzemiyor.

İş Yaşamı : Bir mesafe koymak, hatta zarar verici gördüğünüz iş ilişkisini ortadan kaldırmak sizin yetkinizde. İş sırasında beyninizin rahat olmasını istemeniz çok doğal.

Para Durumu: Çevrenizdeki hastalıklı para ilişkilerinin gizi yakında ortaya çıkacak. Bundan hiç hoşlanmayacaksınız. Önümüzdeki günler içinde alacağınız para haberleri, iyi araştırmalar gerektirecek.

Dikkat: Sonradan üzüntüler yaşamamanız için, size oldukça ılımlı duygularla yaklaşan kişinin geçmiş hırçınlıklarını bu sıralar unutmanız yararlı olacak.

Yay burcu nun 04 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

İkili ilişkilerinizde bir türlü istediğiniz performansı yakalayamadığınızı zannederek, huzursuzluk çekebilirsiniz. Hayalleriniz ile idealleriniz arasında belli bir kalite göze çarpıyor. Düşüncelerinizi çevrenize yansıtırken kullandığınız yöntemler, sıra dışı olabilir. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz kişilerle mantıksal yaklaşımlar içinde olacaksınız.


Yay Burcu 04 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder