3 Temmuz 2011 Pazar

Akrep Burcu 04 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Akrep Burcu 04 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Akrep burcu nun 04 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.
Akrep burcu nun 04 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Altıncı hissiniz o kadar kuvvetli ki, genellikle doğru kararlar verebiliyorsunuz. Bu özelliğiniz sayesinde sevdiğiniz kişinin gizli kalan yanlışlarını görmek içinizi burkabilir. Sağlık sorunlarınızı ihmal etmeyin.
Akrep burcu nun 04 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Başkalarının sorunlarıyla bu kadar ilgilenmenizin altında, kendi sorunlarınızı örtme çabanız yatıyor olabilir. Kendinizi ele almalı ve bir muhasebe yapıp problemlerinize saldırmalısınız. Bir akrabanızla bugünlerde eskisinden çok fazla yakınlaşmalarınız olacak. Birlikte, şimdiye kadar hiç fark etmediğiniz ortak yanlarınızı keşfedeceksiniz.

Aşk Yaşamı : Kendinizi az daha hareketlendirirseniz her şey daha mükemmel olabilir. Yaşadığınıza tutku ve aşk denemez belki, ama ilişkinizde ikiniz de mutlusunuz. Karşılıklı beklentiler yerli yerine oturmuş.

İş Yaşamı : Tutucu davranarak kaçırdığınız iş teklifinin, bir dostunuz aracılığıyla yeniden yapılmasını sağlamaya çalışacaksınız. Aşırı yorgunluk dışında bir yakınmanız yok. Kaybolmuş şanslar, kılık değiştirmiş olarak yeniden karşınıza çıkabilir.

Para Durumu: Vefa borçlu olduğunuz birinin istediği bir desteği reddetmiyor ama koşullarını oluşturmaya da çalışmıyorsunuz. Para konularındaki ihmalkarlıklar, başka konulardaki ihmalkarlıklar kadar hoşgörüyle karşılanmayabilir.

Dikkat: Bugünlerde iş ortamınızda ilişkilerinizi yeniden dikkatlice gözden geçirmeniz yararlı olabilir. Size karşı ikili bir işbirliği var. Bu dayanışma iş yaşamınızın dışında görünmesine karşın, işlerinizle çok ilgili.

Akrep burcu nun 04 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Öfkelerinizi de görsel yaşamaktan yanasınız. Yaşamı kendi yöntemlerinize göre sorguluyor, olayları içinizde saklamaktan hoşlanmıyorsunuz. Sezgilerinizin doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Bilinçaltınız çok yoğun. Küçük detaylar size engel olmamalı. Özellikle alınganlıklarınızdan sıyrılmalısınız.


Akrep Burcu 04 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder