3 Temmuz 2011 Pazar

Başak Burcu 04 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Başak Burcu 04 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Başak burcu nun 04 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.

Başak burcu nun 04 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Özel hayatınızda eşinizden sürekli bir şeyler istiyor, onu kısır bir döngü içinde yaşatıyorsunuz. Onun isteklerini dinleyin. Böylece gergin ortamların oluşmasını önleyeceksiniz. Maddi durumunuz gittikçe düzeliyor.
Başak burcu nun 04 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

İsteklerinizi gerçekleştirmede hiç bir engel tanımıyorsunuz. Gelecekle ilgili çok güzel planlarınız var. Uygun koşulları oluşturmanız zaman alabilir. Bugünlerde uzakça bir yere kısa bir yolculuk yapabilirsiniz. Yol durumunun uygun olması halinde, görmediğiniz, bilmediğiniz bir yere gitmek sizi heyecanlandıracak. Üstelik bu yolculuğun ucunda maddi bir kazanç da söz konusu.

Aşk Yaşamı : Siz de eşitsiz ilişki kurduğunuzun farkındasınız ama değiştirmek için bir şey yapmıyorsunuz. Kendisini size kanıtlamak için çok çaba harcıyor. Karşılıklı olarak aşk duygusundan başka yönlere doğru uzaklaşıyorsunuz.

İş Yaşamı : Geleceğinizin çok parlak olduğunu siz de biliyorsunuz, herkes de farkında. İş ilişkilerinizde inisiyatifli, sorumlu, tuttuğunu koparan biri olarak tanınıyorsunuz. Bu da size olanaklar sunmaya devam edecek.

Para Durumu: Bu konuda sizin kadar becerikli olmayan insanlarla dirsek teması halindesiniz. İşlerin yolunda gitmesi ortak kazanımlara, ters gitmesi ise esas olarak sizin üstleneceğiniz kayıplara neden olabilir.

Dikkat: Başkalarının ne düşündüğünü bilmenize de ihtiyaç var. Siz de arada bir yanılıyor olabilirsiniz. Düşüncelerinizdeki kararlılık, bağnazlılıkla çok benzeşiyor.
Başak burcu nun 04 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Değişimlerin meydana getirdiği çatışmalardan oluşan bir yaşam tarzınız gündeme geliyor. Takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin verdiğiniz sürece, farklı olma duygusundan bir türlü kurtulmanız mümkün değil. Ailenizin aykırı düşünceleri ve fikirleri aklınızı karıştırabilir.. Fikirlerinizi ateşli bir şekilde savunuyorsunuz.


Başak Burcu 04 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder