3 Temmuz 2011 Pazar

Boğa Burcu 04 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Boğa Burcu 04 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Boğa burcu nun 04 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Pek çok konuda kendinizi rahat ve keyifli hissediyorsunuz. Özellikle yaratıcı konularda daha aktif olacak ve güvenle hareket edeceksiniz. Ayrıca aşk hayatınız ve ilişkiler açısından dinamik olabilir ve gününüzün büyük bölümünü bu alana ayırabilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz değişik hobilere yer açmanız size canlılık ve tempo getirecektir.

Boğa burcu nun 04 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Rastlantılar sonucu değil bilgi birikimi ve yoğun emekle elde ettiğiniz kariyerinizin tehlikeli bir döneme gireceği günlere yaklaşıyorsunuz. Bildiğiniz usullerle iş hayatınızdaki sorunları aşmanız mümkün.
Boğa burcu nun 04 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Siz zaman, zaman hakkınızda söylenenlere kulak tıkasanız da, sandığınızdan çok etkileniyorsunuz. Yaşamınızı yakından çevreleyen kişilerle hiçbir sorununuz yok. Sizin sorununuz daha uzağınızdaki kişilerle. Yaşadığınız kimi sıkıntıları birtakım hatalı seçimlere dayandırırken, kendinize haksızlık etme korkunuzla yanlış tespitler içine girebiliyorsunuz.

Aşk Yaşamı : Onunla yakaladığınız uyum, şimdiye kadar yaşamadığınız bir heyecanı yaşatıyor size. Bu heyecanınız uzun süre sürecek gibi gözüküyor. Bu akşam size bir sürpriz yapabilir.

İş Yaşamı : Size kendinizi kanıtlayacağınız fırsatlar verilmiyor. Yakınınızdaki bazı ilişkileri, bu fırsatları engelleme işinden ayrı tutmanız sizi yanılgılara götürebilir. Bugünlerde karşılaşacağınız bazı fırsatları yine yetersiz, sınırlı bulacaksınız.

Para Durumu: Bir yakınınıza sürekli destek olmayı düşünüyorsunuz. Para durumunuz eskisinden daha iyiye gidiyor. Bu durum size yeni harcamalara kışkırtmamalı. Kısa vadede gerçekleştiremeyeceğiniz güzel niyetleriniz var.

Dikkat: Huzurunuzu bozacak ortamlardan bugünlerde uzak durmalısınız. Kulaklarınızı çevrenizde söylenen sözlere tıkamanız gerekiyor.
Boğa burcu nun 04 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün, birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın da sizin yardımınıza ihtiyaçları olabilir. Parasal konularda yaşadığınız iniş ve çıkışlar yaşamanızı zorlaştırabilir. Sürekli, kendinizi güvende hissetme duygunuzdan bir türlü kurtulamıyorsunuz. Motivasyon gücünüzü istediğiniz alanda kullanabilme yeteneğinize sahipsiniz. Güvenli kişilerle çalışmayı tercih ediyorsunuz.


Boğa Burcu 04 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder