3 Temmuz 2011 Pazar

Koç Burcu 04 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Koç Burcu 04 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Koç burcu nun 04 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

Koç burcu nun 04 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün özellikle iş konusunda ikilem içinde olabilirsiniz. Sevdiğiniz insanı bazen gizliden gizliye tartma ihtiyacı duyup kuşku nöbetine girdiğiniz anlar oluyor. Yaşadığınız mekanı yenileme düşüncenizi uygulayın.
Koç burcu nun 04 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bu günlerde güçlü ve şuurlu olmanızı gerektirecek gelişmeler var. Bazı zaaflarınızın farkında olmanıza rağmen, onları gidermek konusunda atıl kalabiliyorsunuz. Abartı hoşgörüler, en belirgin hataları bile gözden kaçırmalar, bu zaafların bir sonucu gibi görünüyor. Sizde şekil değişikliği yapacak birtakım olaylar yakınınızda.

Aşk Yaşamı : Güvensizliğiniz üzüntünün yanında incinmeyi de getiriyor. Bunu bastırmak istemeniz hiç yeterli değil, mutlaka bastırmanız gerekiyor. Takıldığınız noktaları yoğun duygusallık içinde doğru değerlendiremiyorsunuz.

İş Yaşamı : İş çevreniz başkalarının yarattığı sorunları sizin çözmenize alışmış gibi. İnsan ilişkilerindeki samimiyetiniz ve pratik zekanızla bu konuda yine de güçlükler çekiyorsunuz. İş yaşamınızda yaşanan bir iletişim sorunu sizin sayenizde çözülecek

Para Durumu: Yakın bir gelecekte, elinize hayallerinizi gerçekleştirecek bir para geçebilir. Ummadığınız bir ödemeyi hiç zorlanmadan gerçekleştirmenin huzurunu yaşıyorsunuz.

Dikkat: Toleransın sınırlarını zorladığınız ilişkinizde, tolerans gösterdiğiniz kişinin hayatı öğrenmesi olanaksız gibi görünüyor
Koç burcu nun 04 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Ani değişimlerin size kazandıracağı hiçbir şey yok ve temkinli yapınızı her zamanki gibi ispat edeceksiniz. Sezgilerinizin sizi yanıltılabileceğinizi düşünerek, her zamanki, temkinli ve sistemli yapınızı bozmamalısınız. Bazen her şeyi çok fazla abartarak sorun haline getirebiliyorsunuz. Küçük seyahat planları yapacaksınız.


Koç Burcu 04 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder