3 Temmuz 2011 Pazar

Oğlak Burcu 04 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Oğlak Burcu 04 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Oğlak burcu nun 04 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

Oğlak burcu nun 04 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Ticari riskler almak için uygun bir günde değilsiniz. Size ışık tutacak gelişmeleri takip ettikten sonra işinizle ilgili stratejinizi belirlemelisiniz. İçe dönük yaşama isteğinizin arttığı bir dönemden geçiyorsunuz.
Oğlak burcu nun 04 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bir aile büyüğünüz gereksiz yere sizin için endişe duyuyor, bu endişelerini bugün de dile getirecek. Son bir iki gününüzü birlikte geçirmeniz, saplantılarını daha da geliştirmiş olabilir. Yakın bir dostunuzdan sevindirici haberler alabilirsiniz. Bu haberler şimdilik sadece onu ilgilendiriyor gibi. Ama yakın gelecekte bu ilginin içinde siz de görünüyorsunuz.

Aşk Yaşamı : Duygularınızı her koşulda her şeyin önünde birinci planda tutuyorsunuz. Kısa bir süre kıskançlık ve huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Bu unuttuğunuzu sandığınız eski bir olayı hatırlamanız nedeniyle ortaya çıkacak.

İş Yaşamı : Düzenlemeler kariyerinizde olumlu bir gelişmenin ilk adımı olabilir. İş yerinizde yapılacak yeni düzenlemelerle ilgili sizin görüşlerinize ihtiyaç duyulacak. Önerilerinizi sakınmadan, rahatlıkla dile getirmelisiniz.

Para Durumu: Bugünlerde size yapılacak önerileri ve uyarıları dikkate almanızda yarar var. Durumunuzu pek sarsmadan yeni kazançlara götürecek yollar görünmeye başlıyor gibi.

Dikkat: Parlak fikirlerinizi ilgili herkesle paylaşmalısınız. Açık davranmanız gereken bir gün. İhtiyaç duyduğunuz destekler, düşünceleriniz yaygınlaştıkça kapınızı çalacak.

Oğlak burcu nun 04 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Kişisel olayları bir kenara bırakarak yaşantınızla ilgili özel kararlar almalısınız. Partnerinizin ve aşk hayatınızın size yaşattığı bazı sorunları, gurur meselesi yapabilirsiniz. İnatçı tavırlarınızla çevrenizi kızdırabileceğiniz bir gün. Taviz vermek istemediğiniz konular sizin için daha sonra önemli olacaktır. Yolları kapsayan bazı detaylar sizi meşgul edecektir.


Oğlak Burcu 04 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder