3 Temmuz 2011 Pazar

Kova Burcu 04 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Kova Burcu 04 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Kova burcu nun 04 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

Kova burcu nun 04 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

İdealist tavırlarınız başkalarına ters gelebilir. Ancak onları her konuda ikna edebileceksiniz. Detaylar üzerinde fazla duruyor, olayları farklı bir şekilde yorumluyorsunuz. Kaprisli kişilerden uzak durun.
Kova burcu nun 04 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugün hiç beklemediğiniz bir ziyaretçiniz olabilir. Onun vereceği bazı haberler yaptığınız planları gözden geçirmenize neden olacak. Yeni kurduğunuz bir dostluk, size her gün biraz daha hayal kırıklığı yaşatıyor. Bu kadar yanılmış olabilmeniz sizi üzüyor. İnsanlara şans verirken cömertsiniz. Ama şansın bittiği yerde düşmanlık benzeri duygular başlıyor.

Aşk Yaşamı : Biraz daha baş başa zaman geçirmek size de iyi gelebilir. Sizi programsızlıkla suçlaması çok mu haksızca ? Birlikte geçirebileceğiniz zamanları başka şeyler için kolayca harcayabildiğinizi düşünüyor.

İş Yaşamı : Bugünlerde iş bağlantılarınızdaki yeni yönelimler çok mütevazi. Ama bu yaşanılan süreçle ilgili bir durum. Bir dostunuza iş yaşamında gösterdiğiniz desteğin karşılığını ondan göremiyorsunuz. O şimdi pek çok olanağa sahip ama bu olanakları sizinle paylaşmaktan kaçınır gibi.

Para Durumu: Yatırım yaparsanız pişman olmayacaksınız. Küçük birikiminiz kafanızı karıştırıyor. Yakınlarınız sizi bir yatırım konusunda ikna etmeye çalışırlarken, sizin yarattığınız birtakım haklı kaygılar içersindeler.

Dikkat: Hayır demenin, reddetmenin her durumda nezaketsizlik olacağını düşünmemelisiniz. Size hiç de cazip gelmeyen daveti reddetmek isteyebilirsiniz. Bu çok doğal.

Kova burcu nun 04 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün, fikir birliği içinde olduğunuz kişilerle gereksiz bir tartışma ortamı yaratmamalısınız. Duygusal anlamda çok çabuk etkileniyor ve hızlı kararlar alıyorsunuz. Herkes sizinle aynı düşüncede olmayabilir. Yalnız kalmak istemeyeceğiniz bu günde, akşam saatlerinde dostlarınızla bir arada olmak, size oldukça iyi gelecektir.


Kova Burcu 04 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder