3 Temmuz 2011 Pazar

Balık Burcu 04 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Balık Burcu 04 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Balık burcu nun 04 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

Balık burcu nun 04 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

İş yerindeki problemlere zamanında müdahale etmelisiniz. Parayla ilgili haklı olduğunuz bir konuda haksızlığa uğrayabilirsiniz. Aşırı stres sizi yıpratıyor. Sosyal yaşamınızı renklendirmek için aktivitelere katılın.

Balık burcu nun 04 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Akşama doğru bir kalabalık içindesiniz. Bu gurupta tanıştırılacağınız biriyle ilerde bazı ortak çalışmalarınız olabilir. Bununla ilgili ipuçlarını bu akşam görebilirsiniz. Bu günlerde sinirlerinizi biraz dinlendirmeniz gerekiyor. Son günlerde bir hayli gerilimli olaylara tanık olmanız, sizi hiçbir amaç taşımayan fevri davranışlara yöneltebilir.

Aşk Yaşamı : Sizinle ilgili bir sürprizi var ve size fark ettirmek istemiyor. Onun küçük hoş oyunlarına katılmanız, kafasındaki soruları anlamsızlaştırabilir. İlk günlerde gösterdiğiniz ilginin azaldığını düşünmesi, bu oyunlardaki yalnızlık duygusundan kaynaklanıyor.

İş Yaşamı : Bugünlerde işlerinizi biraz daha önemsemeniz daha gönülden çabalara önayak olabilir. İş hayatınız dışındaki ilgisiz kalamadığınız yerleşmiş gündelik sorunlar, yalnız iş yaşamınızda değil, hayatın her alanında sizi isteksizleştiriyor

Para Durumu: Para konularında üst derecede duyarlı birisiniz. Bir yakınınızın bütün uyarılarınıza rağmen düştüğü para bunalımı sizi kızdırıyor. Onun sıkıntısına duyarsız kalmak istiyorsunuz ama beceremiyorsunuz.

Dikkat: Etrafınızdaki bazı yararlı niyetlerin sizi de içine alması çok yararlı olabilir. Koşullarınızı zorlayarak bazı önerileri değerlendirirseniz, kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz.

Balık burcu nun 04 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Finans konuların gündem kazanmasıyla satın alma duygunuz ortaya çıkıyor. Bugün, maddi konularda yüksek hedefleriniz var ve olaylara bakış açınızda hiçbir esneklik yok. İdeallerinizin peşinde koşarken bazı hatalara açıksınız. İş yaşantınızla ilgili sorunların üstesinden kolay bir şekilde geleceksiniz. Kendinizle ilgili sorunlarınızı kafanıza takmamalısınız.


Balık Burcu 04 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder