7 Temmuz 2011 Perşembe

Terazi Burcu 08 Temmuz 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Terazi Burcu 08 Temmuz 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Terazi burcu nun 08 Temmuz 2011 Cuma tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Ay burcunuzda ilerlerken, size büyük bir canlılık ve hareketlilik getiriyor. Adımlarınız hızlanırken, kişisel konularınıza hakim olabileceksiniz. Kararlılık göstereceğiniz konuların içine ilişkileri almamanız gerek. Sizin dışınızda gelişecek konular duygusal olarak zorlayacaktır. Beklenmedik durumlar karşısında ikinci bir planınız olmalı.

Terazi burcu nun 08 Temmuz 2011 Cuma tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler bugün ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Finans desteği sayesinde işleriniz düzeliyor.
Terazi burcu nun 08 Temmuz 2011 Cuma tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Hayata sürekli gülmeniz ve ona kucak açmanız için fırsatlarınız var. Kendinizi açmanız, rahat davranışlara girmeniz gerekiyor. Yeni tanışmalar yeni umutlar getirecek. Ruhsal bir dinlenme ve içe kapanma döneminde gibisiniz. Oysa ki, umut ışığınız pırıl pırıl parlıyor. Bu ışığı görmeniz için biraz silkinip gözlerinizi aralamanız yetecek.

Aşk Yaşamı : Aşk konusundaki şanslılığınız biraz da, genel çekiciliğinizden geliyor. Bugün başka konulardaki sıkıntılarınız ilişkinizi etkileyebilir. Sevgilinizin size olan bağlılığında bir hayranlık da gizli.

İş Yaşamı : Yakında bir mutluluk beklentisi içine gireceksiniz. İşle ilgili problemleriniz yüzeysel gibi görünüyor. Yakın bir arkadaşınızın işinizle ilgili problemlerinizdeki umursamaz tavrı ileriki günlerde canınızı sıkabilir.

Para Durumu: Yakında umutlandırıcı gelişmeler söz konusu. Dert edeceğiniz ya da problem yaşayacağınız boyutlarda gelgitler yaşamıyorsunuz, ama bazı harcamalar aşırıya kaçmış gibi.

Dikkat: Objektif olmaya ve sorunları içiçe geçirmeden çözmeye çalışmalısınız. Bugünlerde duygusallıklara biraz açık görünüyorsunuz. Duygusal beraberliğinize dışardan sorun taşımamalısınız.

Terazi burcu nun 08 Temmuz 2011 Cuma tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Güzelliklere karşı duyarsız olamadığınız için, karşılaştığınız olaylarda farklı bir estetik arıyorsunuz.Bugün düşüncelerinizi toparlamanız gerektiğini bilmelisiniz.Bilinçaltınız oldukça karışık ve sizden bekledikleri performansı sunmakta zorlanabilirsiniz. Oysa kişisel zenginliğiniz çok fazla ve olumsuz şeyleri fazla düşünmeyin.


Terazi Burcu 08 Temmuz 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder