7 Temmuz 2011 Perşembe

Koç Burcu 08 Temmuz 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Koç Burcu 08 Temmuz 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Koç burcu nun 08 Temmuz 2011 Cuma tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Sizin dışınızda gelişen olayları kontrol etmeniz mümkün değil. Bir dizi değişiklik aradığınız bu dönem kolay geçmeyecek. Ortaklıklar cephesinde yaşayacağınız hareketlilik ve sorumluluklar bazı karşıtlıkları gündeme getirebilir. Kritik olan bu dönemi sakin atlatmaya çalışmalı, uzlaşı içinde olmalısınız. Zira öne çıkacak yeni anlaşmalarla moral kazanabilirsiniz.

Koç burcu nun 08 Temmuz 2011 Cuma tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Birkaç gün uzaklara giderek her şeyden ve herkesten uzak kalmak istiyorsunuz. Yakında yolculuk var. Parasal konulara yönelik çalışmalarınız hızlanıyor. Aile büyüklerinizin tavsiyelerini ciddiye alın.
Koç burcu nun 08 Temmuz 2011 Cuma tarihli Turk.net günlük burç yorumu

İddialı davranışlarınız söylentilere neden oluyor. Bugün yine kendinize dönük, ben merkezci duygular barındırıyorsunuz. Oysa yaşamınızdaki yeni gelişmeler, bugünlerde biraz daha alçaktan uçmanızı gerektiriyor. Parlak bir dönemdesiniz, ama bunun değerlendirilmesi sizin dışınızda yapılıyor. Yakında ilişkilerinizde çeşitlilik ve renklilik söz konusu.

Aşk Yaşamı : Sürekli sevgisini kanıtlamasını ister gibi davranmanız, partnerinizi uzaklaştırabilir. Bugün ortak bir arkadaştan ilişkinizle ilgili uyarılar alacaksınız. Onun sizi anlamasını beklerken, siz onu ne kadar anlamaya çalışıyorsunuz ?

İş Yaşamı : İş yaşamınızda yeni ve parlak gelişmelere açık görünüyorsunuz. Yeteneklerinizin herkesçe biliniyor olması, bu yeteneklere duyduğunuz güvenle eforunuzda enerji kısıntısına gitmenizi gerektirmiyor.

Para Durumu: Umulmadık gelişmelerle yakında düze çıkacaksınız. Bütçeniz bugünlerde zorunlu harcamaların dışına çıkmaya pek uygun değil. Parayla ilişkilerinize yapılan müdahalelerden gocunmayın, buna ihtiyacınız var.

Dikkat: Dostça ve yapıcı eleştirilerde duygusallık aramanız boşuna. Yakınlarınızın eleştiri oklarına birkaç açıdan hedef oluyorsunuz. Tümünün haksız olduğunu düşünemezsiniz.

Koç burcu nun 08 Temmuz 2011 Cuma tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Çalışma yaşantınızdaki zorlukların üstesinden gelebilecek bir gün içindesiniz. Disiplinli davranmakla bir fırsatı kendinize çekeceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin kurallara uymasını istiyor ve onlarla birlikte kitlesel bir başarı istiyorsunuz. Kritikçi yönlerinizin atağa kalkmasıyla yaptığınız işi beğenmeyebilirsiniz.


Koç Burcu 08 Temmuz 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder