7 Temmuz 2011 Perşembe

İkizler Burcu 08 Temmuz 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

İkizler Burcu 08 Temmuz 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

İkizler burcu nun 08 Temmuz 2011 Cuma tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Akıcı ve keyifli zamanlar içindesiniz. Pek çok konuda kendinizi gösterme şansı yaratabileceksiniz. Yaratıcı alanda yeniliklere açık durmalı, çabalarınıza yoğunlaşmalısınız. Ancak bugün çocuklarla ilgili önemli sorumlulukların alınması gerekecek. Bu durum karşısında esnek olmalısınız. Yaşadığınız duygusal ilişkilerin elektrikli bir hale geleceği söylenebilir.

İkizler burcu nun 08 Temmuz 2011 Cuma tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Tesadüflere inanmasanız bile bugün yaşayacağınız bir olay sizi bu konuda hayrete düşürebilir. Maddi alacaklarınızın peşine düşün. Durumunuzu karşı tarafa net olarak aktarın. Aşk hayatınız çok durgun.
İkizler burcu nun 08 Temmuz 2011 Cuma tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bu yakınlarda sevindirici bazı duyumlar alabilirsiniz. Aldığınızda heyecanınızı çok belli edeceksiniz. Güne iyi başladınız, ama akşam saatlerinde dikkatli olmanız gerekebilir. Çünkü geçmişte kalmış bir yürek sızısı bu akşam kapınızı çalabilir. İnatçı biri olmadığınızla ilgili, çevrenizde neredeyse seminerler vermek durumunda kalmanız, sizi biraz düşündürmeli.

Aşk Yaşamı : Her şeyi sil baştan yapmak pekala mümkün olabilir. Gönlünüzü bir süre dinlendirme yoluna gidebilirsiniz. Sinirlerinize hakim olmanız gerekiyor. Bu kadar yıpranmışlık içinde huzurlu olamıyorsunuz.

İş Yaşamı : Düzensizlik sizi iş yapamaz hale getirmiş gibi. Yakın bir zamandan beri iş ilişkilerinizi yeniden düzene sokuyorsunuz. Çünkü buna gerçekten de çok ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsunuz. Bununla ilgili ciddi destekleriniz olacak.

Para Durumu: Bugünlerde yeni ödentiler üretmekten vazgeçmelisiniz. Önümüzdeki günler içine para konulu bir yolculuğunuz olabilir. Çok uzun vadede gördüğünüz bir beklenti, bir anda karşınıza çıkabilir.

Dikkat: Artılarınızı, eksilerinizi birlikte ve iyimserliği abartmadan değerlendirmeye çalışmalısınız. Bugünlerde yapacağınız ve önemsediğiniz görüşmede çok objektif olmanız gerekecek.

İkizler burcu nun 08 Temmuz 2011 Cuma tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Başarılarınızın altında ailenizin size vereceği desteğin katkısı olduğunu biliyorsunuz. Onlarla aranızda olabilecek pürüzle gününüzün motivasyonsuz geçmesine neden oluyor. Bugün kişisel kavgalar yerine işlek zekanızı mantıkla birleştirebilirsiniz.Olayların çift yönlerini düşünecek ve iyi bir kombinasyon sağlayacaksınız.


İkizler Burcu 08 Temmuz 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder