7 Temmuz 2011 Perşembe

Akrep Burcu 08 Temmuz 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Akrep Burcu 08 Temmuz 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Akrep burcu nun 08 Temmuz 2011 Cuma tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

İç dünyanıza dönmek ve bazı gelişmeleri sabırlı karşılamak durumundasınız. Karşınıza çıkacak geçmişle bağlantılı ilişkileri sorgulamak ve geride bırakmak gerekebilir. Üzerinizdeki baskılar bu şekilde azalacaktır. Ancak gizleyici yanlarınızı kullanırsanız kendinize zarar verebilirsiniz. İşle ilgili planlarınızı ise acele ile ele almamanız gerek. Bu dönem sizin için zor olacaktır.

Akrep burcu nun 08 Temmuz 2011 Cuma tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Ufukta yeni bir aşk görülüyor. Bu da sizi mutlu ve kendine güvenen biri haline getirebilir. Çevrenizdeki herkesin dostunuz olmadığını, dost sandıklarınızın da rakipleriniz olabileceğini görün.
Akrep burcu nun 08 Temmuz 2011 Cuma tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bazen hayatı hafife alıyorsunuz. Etrafınızdakiler bir anda anlamlarını yitirebiliyorlar, insanları yok sayabiliyorsunuz. Sizi çok ilgilendiren bir gelişme, örümcek ağı gibi çevrenizi örüyor. Bugünlerde antenleriniz tümüyle açık olmalı. Yapmayı düşündüğünüz muziplikler yanlış anlamalara yol açabilir, dikkatli olmalısınız.

Aşk Yaşamı : Sevgilinizin arada bir sergilediği hırçın davranışlar sizi teslim almış gibi. Ona duyduğunuz büyük kızgınlığın yanında, garip bir şekilde çekiciliğinin arttığını da hissediyorsunuz.

İş Yaşamı : Sabırlı davranışlarınız engellerinizi ortadan kaldırıyor. Mesleki yeterliliğiniz, çalışma azminiz ve moral durumunuz duruma hakim, işlerinizi yoluna koyabilmeniz için sadece zamana ihtiyacınız var.

Para Durumu: Yakında sıkı para politikaları içine girmeniz gerekebilir. Harcama alışkanlığınızın doğal bir özellik olduğu yolundaki düşünceleriniz pek yararlı değil.

Dikkat: Bugünlerde iyi gözlemci olmanız çok önemli. Dışınızda gelişiyor gibi görünen birtakım olaylar, şimdiden devreye girmenizi gerektiriyor
Akrep burcu nun 08 Temmuz 2011 Cuma tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Arkadaşlarınızla duygusal bağlarınızın güçlü olduğu bir gün. Girdiğiniz topluluklarda istediğiniz her türlü destek istemeseniz de oluşacaktır. Çünkü içsel disiplininiz çok fazla ve insanlar size güveniyorlar.Bugün yakın ilişkilerinizden anlayış ve duygusallık bekliyorsunuz. İlginçliğinizin sırrı, farklı boyutlarda olmanızdan ileri geliyor.


Akrep Burcu 08 Temmuz 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder