7 Temmuz 2011 Perşembe

Aslan Burcu 08 Temmuz 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Aslan Burcu 08 Temmuz 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Aslan burcu nun 08 Temmuz 2011 Cuma tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Daha esnek ve ılımlı olmanız gereken şartlar var. Yakın çevre ile soğuyan ilişkiler kardeşlerle ilgili konuları gündeme getirebilir. Biraz kişisel konularınıza odaklanmalı, zihinsel alanda kendinizi toparlamalısınız. Zira eğitimle ilgili yolculuklar adına önemli bir gün olacak. İşinizin bir bölümü konuşmalar ve yazışmalarla ilgili temaları içine almaya başlıyor

Aslan burcu nun 08 Temmuz 2011 Cuma tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Aslan (23 Temmuz – 23 Ağustos) Bugün kendinizi çok hafiflemiş hissedeceksiniz. Çünkü uzun süredir devam eden hukuki bir dava lehinize sonuçlanacak. Moraliniz ve sağlığınız çok iyi görülüyor.
Aslan burcu nun 08 Temmuz 2011 Cuma tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Önünüze atılım yapmanız için fırsatlar çıkabilir, değerlendirip değerlendirememek sizin elinizde olacak. Uzun düşünmeye zamanınız yok, çevrenizdekilerin bu konudaki değerlendirmeleri sizi olumsuz etkileyebilir. Bu gelişmelerin sonu aydınlık gözüküyor. Bir yanınız atakken, bir tarafınızla da çekingen özellikler gösterebiliyorsunuz.

Aşk Yaşamı : Hassas bir dönem yaşadığının siz de farkındasınız, bugün özenli davranışlar yararlı olacak. Onun kalbini kırmak istemiyorsunuz, ama bazen tartmadan söylediğiniz sözler onu kırıyor.

İş Yaşamı : Kendi düşüncelerinizi aktarma, başkalarının düşüncelerini de öğrenme fırsatlarınız olabilir. İşteki hareketlenmeye ayak uydurmanız sizin yararınıza olacak. Bugün bu konuyla ilgili bir görüşme ya da bir toplantı söz konusu.

Para Durumu: Beklediğiniz bir para son anda elinize geçecek. Bir yakınızdan para konusunda eleştiriler alabilirsiniz. Günübirlik bütçe yapmak bazen sizi çok zorluyor.

Dikkat: Bugünlerde genel dinamizminizi arttırmanız gerekecek. Çevrenizdekiler sizden her konuda daha fazla enerji ve ataklık bekliyor

Aslan burcu nun 08 Temmuz 2011 Cuma tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün maddi konularda duygusal saplantılar içinde olabilirsiniz. Kendi adınıza güven duygusunun önemli olduğunu bildiğiniz için, size bu duyguyu sağlayacak kişilerin etkisinde kalıyorsunuz. Sizden yaşça büyük arkadaşlarınızdan güç alacağınız bir gün. Ertelediğiniz konuları yeniden ele alabilir ve düzenleyebilirsiniz. Hatalardan koktuğunuz bir gün.


Aslan Burcu 08 Temmuz 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder