7 Temmuz 2011 Perşembe

Başak Burcu 08 Temmuz 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Başak Burcu 08 Temmuz 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Başak burcu nun 08 Temmuz 2011 Cuma tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Destek görmeniz ve parasal konularda yeni arayışlara girmeniz için zorlu zamanlar var. Sıkıntılarınızı aşmanız için kişisel olarak yapmanız gerekenlere odaklanmanız sizin yararınıza. Daha sıkı çalışmak, kazançlarınızı birikim haline getirmek için uğraşmanız lazım. Giderlerinizin artabileceği gelişmeleri dikkate almalısınız. Tutumlu olmanız gerekiyor.
Başak burcu nun 08 Temmuz 2011 Cuma tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Rahatlamak için yarım kalmış işlerinizi bitirmenizde yarar var. Kısa süreli beraberlikten bıkanlar ileriki günlerde uzun soluklu bir beraberliğe adım atacaklar. Hiç ummadığınız bir yerden elinize para geçecek.
Başak burcu nun 08 Temmuz 2011 Cuma tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugün özel görüşmelerdeki risk unsuru tehlike arz ediyor. Riski ortadan kaldırabilmeniz, bu görüşme ya da görüşmeleri en azından ertelemenize bağlı. Son günlerde bir yakınınıza bağımlı gibi yaşıyorsunuz. Onun size duyduğu ihtiyacı biraz abartıyor gibisiniz. Kendinizi suçlu bulduğunuz konuları, nedense kendinizi mutlaka cezalandırma dürtüsüyle ele alıyorsunuz.

Aşk Yaşamı : Bugün bazı şikayetler dile getirilebilir. Size duyulan kıskançlık tümüyle kurgu değil. Bunları iyice düşünmeniz gerekiyor.

İş Yaşamı : İşyerinizde yeni sayılabilecek biriyle bugün ilk kez yakınlaşabilirsiniz. Yoğun temponuz bugünlerde azalıyor. İş arkadaşlarınızla uzun zamandır yakalayamadığınız sohbet ortamı bugünlerde doğabilir.

Para Durumu: Yakın bir gelecekte sorumluluklarınızın bir kısmından kurtulma olasılığınız var. Bütçenize eklenen yeni zorunlu harcamalar sizi korkutuyor. Kemerlerinizi sıkmanın gerekliliğini fark etmek canınızı sıkıyor.

Dikkat: Duygu dünyanızda gerilim var. Önümüzdeki günleri çok bedel ödetecek bir heyecanla geçirebilirsiniz, dikkat
Başak burcu nun 08 Temmuz 2011 Cuma tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Ruhsal anlamada değişim içindesiniz. Gereksiz patlamalar yaşayabilirsiniz. Bugün düzen içinde bir karışıklık mevcut. Düzeltmeniz gereken konuların sizden uzaklaşmasına tahammül edemediğiniz için, sinirli ve agresif olabilirsiniz. Yapacağınız işlere hiç kimseyi karıştırmamaya çalışmalısınız. Konuya daha hakim olabileceksiniz.


Başak Burcu 08 Temmuz 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder