7 Temmuz 2011 Perşembe

Kova Burcu 08 Temmuz 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Kova Burcu 08 Temmuz 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Kova burcu nun 08 Temmuz 2011 Cuma tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Üzerinizdeki yükler geri planda kalıyor. Kendinizi dışadönük çalışmaların içinde bulacaksınız. Ancak eğitim hayatınızı ilgilendiren bazı sorumluluklar öne çıkıyor. Bazı engellere direnç göstermek yerine, başarıyı hedeflemeniz gerek. Yeni yollar keşfetmek ve entelektüel alanda kalıcı deneyimler elde etmek öncelik kazanmalı. Hukuki konular bazı sorunlara dikkat çekebilir.

Kova burcu nun 08 Temmuz 2011 Cuma tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Bir dostunuzdan büyük oranda maddi destek gelebilir. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir. Evde konuşulanları ona nakletmeyin. Bu, sorun yaratabilir. Gereksiz tartışmalara girmeyin.
Kova burcu nun 08 Temmuz 2011 Cuma tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Atak insanlar hayatı alıp götürüyor. Onların oluşturduğu kuralların birçok insani değeri tükettiğini düşünüyorsunuz. Ama bu kuralların dışında kalmanın, yaşamama kararı almak anlamına geldiğini de biliyorsunuz. Başkalarının fırsat deyip üzerine atladığı şeylerin küskün seyircisi olmamalısınız. Daha girişken, daha istekli davranışlar, kişiliğinizi sandığınız gibi erozyona uğratmayacak, göreceksiniz.

Aşk Yaşamı : Zaman, zaman haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsunuz. Bugün bu yanılgıdan kurtulmak için iyi bir başlangıç olabilir. Takıntılardan arındırılmış bir gözlemle ne kadar şanslı bir sevgili olduğunuzu görebileceksiniz

İş Yaşamı : Bugün kendinizi iyi hissedeceğiniz verimli görüşmeler söz konusu. İş ortamınızı isabetli değerlendirmelerle şekillendiriyorsunuz. Yapay, çıkarcı ilişkiler çok uzağınızda.

Para Durumu: İyi haberleriniz var. Geçici çözümler sizi rahatlatacak. Uzun vadeye yaydığınız hedefler, tuttuğunuz hesaptaki kadar masraflı değil. Daha iyimser hesaplar hedeflerinizi yakınlaştırabilir.

Dikkat: Bugün har anlamda umutlar ve sevinçler yaşayabileceğiniz bir gün olabilir. Şu sıralar, buna istekli olmaktan başka bir şey yapmanız gerekmiyor.
Kova burcu nun 08 Temmuz 2011 Cuma tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Derin düşüncelerle boğuştuğunuz bir gün. Beklentilerinizin altında yatan gerçekleri bilmenize rağmen, olayları görmezlikten gelmek, sizi geçici olsa da rahatlat


Kova Burcu 08 Temmuz 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder