7 Temmuz 2011 Perşembe

Oğlak Burcu 08 Temmuz 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Oğlak Burcu 08 Temmuz 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Oğlak burcu nun 08 Temmuz 2011 Cuma tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Kararlılık göstermeniz şartlar var. İş hayatınız ve amaçlarınız adına sabırlı olmalı, tamamlanması gereken konulara odaklanmalısınız. Süregelen üstlerle ilişsizi daha yapıcı olmaya zorlarken, ailevi meseleler ani pürüzler getirecektir. Önceliğiniz iş hayatı ve başarınızı sergilemek olmalı. Toplum karşısında test altında olduğunuzu hatırlamalısınız.

Oğlak burcu nun 08 Temmuz 2011 Cuma tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu geçecek. Tabii ki çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını göreceksiniz. Sürpriz bir haber alacaksınız.
Oğlak burcu nun 08 Temmuz 2011 Cuma tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Karasızlıklara elverişli bir gün. İkilimler içindesiniz, çünkü çok çeşitli önerilerle karşılaşıyorsunuz. Sizin için harekete geçme zamanı. Çevrenizdekilerin sorunlarıyla çok ilgili oluşunuz, kendi cephenizde ihmalkarlıklara yol açabiliyor. Bugünlerde kendinize zaman ayırmak için fırsatlar yaratabilirsiniz. Uzakta yaşayan bir dostunuzla ilgili sevinçleriniz söz konusu.

Aşk Yaşamı : İletişim yetersizliğini problem olarak saptayıp üzerine gitmeniz gerekiyor. Duygularınızı davranışlarınıza yansıtabilmelisiniz. İlişkinizin somut, belirgin ifadelere ihtiyacı var.

İş Yaşamı : İşyerinizdeki karışıklık veriminizi çok etkiliyor. Bu karmaşa arasında işinize yoğunlaşmanızın beklenmesi biraz fazla talepçilik gibi. Performansınızla ilgili memnuniyetsizlikler bugünlerde dile getirilebilir.

Para Durumu: Bir yakınınıza destek vermeniz gerekecek, biraz zorlanacaksınız. Standardınızı biliyor ve ona göre yaşıyorsunuz. Bu anlayış, sizi her zaman cebinde parası olan biri yapıyor, sıkıntısız yaşayabiliyorsunuz.

Dikkat: Sağlık konularındaki esnekliğiniz, son zamanlardaki uykusuzluk probleminizi gündelik gerginliklere bağlamanıza yol açıyor. Biyolojik nedenleri olabilir.

Oğlak burcu nun 08 Temmuz 2011 Cuma tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün olayların üstünüze geldiğini görecek ve sevdiğiniz kişilerin düşüncelerine sığınma hissi duyacaksınız. Sezgilerinizin fazla gelişmiş olduğunu siz de biliyorsunuz. Rekabet duygusuna ihtiyacınız yok fakat çevrenizdeki kişilerin sizden düşüncelerini saklamalı, sizde yeni bir egonun gelişmesine neden oluyor.


Oğlak Burcu 08 Temmuz 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder