8 Temmuz 2011 Cuma

Koç Burcu 09 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Koç Burcu 09 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Koç burcu nun 09 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Ortaklıkların ve ilişkilerin olumlu yönlerini görmenizde fayda var. Her ne kadar kısıtlı şartlara uymakta zorlansanız da, kazançlı çıkabileceğiniz gelişmeler olacak. Ortaklıklara yeni bir yön verme çabanız sizi yeniliklere götürecektir. Beklediğiniz anlaşmalar hız kazanabilir. İlişkilerin getirdiği kuşkular ve artan baskılar karşısında daha toleranslı olmalısınız.

Koç burcu nun 09 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Ailenize açıklama yapmanız gereken önemli bir konu var. Onlara iyi haberler vermeye çalışın. Başınızı ağrıtan bir evrak meselesinden sonunda kurtulacaksınız. Kilo vermek için diyeti uygulayın, spor yapın.
Koç burcu nun 09 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Genel özelliklerinizle beğenilen, güvenilen birisiniz Dostlarınız küçük zaaflarınızı görmezden gelebiliyorlar. Bugünlerde kendinizle fazla ilgili oluşunuz, tam tersi biri görüntüsü vermeye çalışmanıza rağmen dikkat çekiyor. Bazı yakınlarınıza karşı vicdan rahatsızlıklarınız var. Ama bundan kurtulmak adına sergilediğiniz abartı ilgilerle insanları sıkmamalısınız.

Aşk Yaşamı : İlişkinizle ilgili güvensizliğiniz, son günlerdeki genel güvensizliklerinizin bir parçası olabilir. İlişkinizi, partnerinizi ve kendinizi daha iyi tanımanız için fırsat dolu bir gün olabilir.

İş Yaşamı : İlişkileriniz hoşluk içinde. Bu hoş çalışma ortamından yeterince yararlanabilmeniz, diğerlerinin yaptığı gibi detaylara takılmamanıza bağlı. Bugünlerde çok önemli ikili görüşmeleriniz söz konusu.

Para Durumu: Olduğunuz gibi görünmenizde yarar var. Parayı önemsemeniz, eli açık imajınızı zedelemeyecek. Yeterli bilgi sahibi olmadığınız alanlara duyduğunuz ilgi, birikiminiz açısından oldukça riskli gibi.

Dikkat: Yetkin olduklarını düşündüğünüz kişilerin etkisiyle hatalı adımlar atabilirsiniz. Bir daha geri çekilemeyecek adımlarda, kendi deneyimleriniz tek karar sahibi olmalı.

Koç burcu nun 09 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

İlişkilerinizde kalıcı duygular beklerken, yaşam standardı olarak yüksek olanaklara sahip ilişki fırsatları kolluyorsunuz.. Her şeyin parasal değerler çerçevesinde değişmediğini görecek, yaşantınızdan keyif almasını öğreneceksiniz. Dinlenmeye ihtiyacınız var. Rahatladığınız zaman işinizde çok daha başarılı bir performans sergiliyorsunuz.


Koç Burcu 09 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder