8 Temmuz 2011 Cuma

Boğa Burcu 09 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Boğa Burcu 09 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Boğa burcu nun 09 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Günlük düzeninizi gözden geçirmeniz ve bir miktar dinlenmeniz gerekecek. Dünden bu yana oldukça somut işler çıkardınız. Ancak eksik yanlarınızı tamamlamak ve değişik teknikler denemek konusunda çaba göstermelisiniz. Organize olmanız gereken yeni konular öne çıkarken, beraber çalıştığınız kişilerle ilişkilerde daha özenli olmalısınız.

Boğa burcu nun 09 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Sevgilinize karşı nazik olduğunuz sürece aranızda herhangi bir problem olmaz. Siz ya da sevdiğniz, ilişkide patron olmak isteyebilirsiniz. Çevrenizde sizi tanımak isteyen insanlarla iletişime geçin.
Boğa burcu nun 09 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Önümüzdeki günlerde sevineceğiniz bir gelişmeler var. Bu gelişmeleri bekliyor olmanıza rağmen, küçük şaşkınlıklar söz konusu. İşlek zekanız size yeni yeni avantajlar sağlayacak ve bunlardan yararlanmayı bileceksiniz. Çok değişik ilgi alanlarınız var. Hayatın neresinde, ne zaman, hangi koşullarda zevk alacağınız belli olmuyor. Bu karmaşayı bir cazibe olarak sergileyebiliyorsunuz.

Aşk Yaşamı : Yaşadığınız uzun süreli yalnızlık, flörte yatkın özelliklerinizin bir kısmını almış gibi görünüyor. Yeni tanışmalarda güçlükler yaşayabiliyorsunuz. Bu ruh durumu sizi yalnızlıktan kurtaramayacak.

İş Yaşamı : İnsanı rahatsız eden fırsatçılıkların iş dünyasının kurallarından sayılması yapınıza pek uygun değil. Kendi işinizi oluşturma niyetinizde barındırdığınız korkularda pek haksız görünmüyorsunuz.

Para Durumu: Eşe, dosta karşı maddi destek anlamında son derece açıksınız. Parayla sorumlu ilişkiler içinde oluşunuz, gönlünüzün zenginliğiyle asla çelişmiyor. Girişimci yapınız, bütçenizdeki büyük gelgitlerin temel nedeni.

Dikkat: Direnç gösterdiğiniz konularda çok değişik biri olabiliyorsunuz. Gösterdiğiniz direnç, direndiğiniz konuyu da kemikleştiriyor.

Boğa burcu nun 09 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Ayrıntılardan kurtulmak istemediğiniz için, olayların farklı yönlerini görmekten hoşlanıyorsunuz. Çevrenizle tartışmak yerine bildiğiniz konularda daha fazla bilgi sahibi olmayı yeğliyor, sessiz ve derinden gidiyorsunuz. Ailenizin teklifleri karşısında, işbirliği içine girmeniz mümkün. Geleneksel değilsiniz ama çevrenizi dinlemeyi seviyorsunuz.


Boğa Burcu 09 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder