8 Temmuz 2011 Cuma

Balık Burcu 09 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Balık Burcu 09 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Balık burcu nun 09 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Maddi manevi paylaşımlar ve yakın duygusal ilişkiler sizi yakından etkilemekte. Var olan koşulları değiştirmek yerine yenilenmelere açık olmalısınız. Eşin beklentileri duygusal ilişkilerinize yeni yön verebilir. Ortak harcamaların getirdiği sorumluluklar ise sizi kendi kaynaklarınızı korumaya itecektir. Borç alacak ve sigorta işlemlerinizi ihmal etmemenizde yarar var.

Balık burcu nun 09 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Yanınızda çalışanlardan bazıları hata yapıyorsa onları kırmadan durumu açıklayın. Harcamalarınız standardın üzerinde. Bunu kısıtlayın. Paranızı kontrol etmeyi öğrenmelisiniz. Aşk hayatınız gittikçe renkleniyor.
Balık burcu nun 09 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Yeni tanışmalardaki son günlerde sıkça paylaşılan ortak zevkler, bazı ihmalkarlıkları getirebiliyor. Oysa, ihmal edilenleri de bu zevklere ortak etmeniz çok mümkün. Bugünlerde bedeninizi fazla yıpratıyorsunuz. Son zamanlardaki baş ağrılarınız bundan olabilir. Yakın bir zamanda aile arasında geniş bir toplanma görünüyor. Bu beraberlikte biraz zorlama sevinçler söz konusu.

Aşk Yaşamı : Etrafınızda oluşturduğunuz sempati, gördüğünüz gibi size sadece arkadaşlıklarla sınırlı yakınlaşmalar sunmuyor. Çekiciliğinizin bedelini ödemek zorundasınız. Daha fazla kaçamayacaksınız.

İş Yaşamı : İş hayatınızla aranızda bir uzaklık, bir soğukluk gözleniyor. Oysa ki, tam bir iş insanısınız. Bu isteksizliğin nedenlerini, keşfettiğinizden daha gerçekçi temellere oturtmanız gerekiyor.

Para Durumu: Bazı gündelik sıkıntılarınız oluyorsa da, bunları hissettirmemeyi başarıyorsunuz. Denkleştirerek yaşamayı çok iyi beceriyorsunuz. Para idaresinde başarılısınız

Dikkat: Bugünlerde yapmayı düşündüğünüz bazı harcamalar. yakın ilişkilerde problemler çıkartabilir. Özel harcamalarınızın daha önceleri aldığı tepkileri unutmuş gibi görünüyorsunuz.

Balık burcu nun 09 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Gizli planlar ve eski dostlarla yapılan düşünce bazında organizasyonlar önemli olacaktır. Bu dönem baskıcı davranışlardan çabuk etkilendiğiniz için, kendinizi korumaya alacaksınız. Sahiplenme içgüdülerinizi kontrol altına almalısınız. Zihninizde yer edinen konumlara ulaşmak için gerekli tüm imkanlara sahipsiniz.


Balık Burcu 09 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder