8 Temmuz 2011 Cuma

İkizler Burcu 09 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

İkizler Burcu 09 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

İkizler burcu nun 09 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Hayatın güzel yanları sizi oldukça etkiliyor. Kendinizi ifade edebileceğiniz yaratıcı çalışmalar devem ederken, boş zamanlarınızı yeni hobilerle doldurabiliriniz. Sosyal ilişiler açısından hareketli geçecek bu günün bir kısmını sevdiklerinize ayırabiliriniz. Aşk hayatınız ise oldukça hareketli görünüyor. İlişkilerinizde daha akıcı zamanlar söz konusu.

İkizler burcu nun 09 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Tarafsız kalmanız gereken pozisyonlarda ne yazık ki objektifliğinizi koruyamayarak duygusal biçimde yakın olduğunuz insanların lehine kararlar veriyorsunuz. Bu durum adil olma özelliğinizi tamamen zedeliyor.
İkizler burcu nun 09 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Hedeflerinizi tek, tek ele aldığınızda ulaşılmaz şeyler olmadıklarını göreceksiniz. Onları ya hep, ya hiç mantığıyla karşınıza koymanız, bir hayalci olduğunuz, aslında bir hedefinizin olmadığı düşüncesi uyandırabiliyor. Her akşam yeni, yeni insanlarla tanışmalar, yaşamınızı renklendiriyor. Bu insan çokluğu içinde, köklü ilişkilerinizi bir sınırda tutma kararlılığınız pek anlaşılır değil.

Aşk Yaşamı : Kolay bitirip kolay unuttuğunuz geçmiş deneyimleriniz, insanların size ilişki konularında çok güvenli bakmamasına neden olmuş gibi. Aşk ilişkilerinizdeki bu imajı aceleyle değiştirmelisiniz.

İş Yaşamı : Bugün sıradan gibi görünse de, içinde barındırdığı sürprizleri beklenmedik şekilde ortaya çıkartabilir, hazırlıklı olun. Gündemde olmayan bir toplantının bugün en kazançlı kişisi olabilirsiniz.

Para Durumu: Para idaresi konularında eleştiri almadığınız insanların sizin gerçek dostlarınız olmadığını anlamak zorundasınız. Karlı yatırım diye savunduğunuz her harcamanın altında özel zevkleriniz var.

Dikkat: Kolay alevlenen kişiliğiniz bugün size çok şey kaybettirebilir. Çok soğukkanlı karşılamanız gereken, çok yararlı eleştiriler alabilirsiniz.

İkizler burcu nun 09 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Kendinizi iyi hissetmeniz için, çevrenizin desteğine ihtiyaç duyacaksınız. Bugün iletişim konusunda oldukça duyarlı davranıyorsunuz. Duygusal bir konuşma yapmanız sizin özlemli olduğunuz konuları da beraberinde getirecek. Askıda kalan işlerinizle ilgilenmek için, elinize fırsat geçiyor.Bugün çoğul fikirler içinde kalmanız mümkün.


İkizler Burcu 09 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder