8 Temmuz 2011 Cuma

Akrep Burcu 09 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Akrep Burcu 09 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Akrep burcu nun 09 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Sizi kısıtlayan ve çaresiz kılan şartlar var. Endişeler ve korkuların ilişkiler üzerinden yaşandığı bu dönem kabullenme içinde olmanız lazım. Geçmişle ilgili bir ilişki sizi yeniden düşünmeye itecektir. Bazı fedakarlıkların ardından çok şeyin geri planda kalacağını görmelisiniz. Bırakmanız gereken pek çok şey size yeni kapılar açabilir. Elinizdeki işler önemini kaybetmemeli.

Akrep burcu nun 09 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Size benzer yönleri olan insanları itici bulmayın. Farklı özellikler taşıyan bu kişilerin deneyim ve tarzları sizin ilginizi çekebilir. Aşkta son bir dönemeç yaşıyorsunuz. Kaprisli insanlarla görüşmeyin.
Akrep burcu nun 09 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugünlerde bilgi ve deneyimlerinizi arttırabileceğiniz yolculuklarınız var. Kısa mesafeli, ama yoğun. Ufkunuzu genişletmenizi sağlayacak açılımlar, ilgi alanlarınızdaki tercih sıralamanızı değiştirebilir. Sorumluluk duygunuz oldukça güçlü görünüyor. Bugünlerde sorumluluklarınız kapsamında yararlı çalışmalar söz konusu.

Aşk Yaşamı : Mantığınız, duygusallığınızı denetliyor. Riskli, sorun yaratabilecek heyecanlar, çılgınlıklar size epeyce uzak görünüyor. Aşkınızı, tartışılmaz gerçeklere bağlamışsınız. Sevgilinizle uyum içindesiniz.

İş Yaşamı : Ortaklık ya da benzeri iş ilişkinizle dinamizm gerektiren uğraşlar içine girebilirsiniz. İş arkadaşınız ve siz birbirinizi tamamlıyorsunuz. Bazı projeleriniz hedefe oldukça yakın.

Para Durumu: Mali krizinizi dönemden soyutlayarak sorgulamanız, artı üzüntüler yaşamanıza neden olabiliyor. Elinizden geleni yapıyor, biraz şansa ihtiyaç duyuyorsunuz. Yakın geleceğiniz aydınlık görünüyor.

Dikkat: Fazlaca önemli ve tartışmalı görüşmeleriniz olabilir. Bütün yetenek ve becerilerinizi ortaya sermeniz gerekecek.

Akrep burcu nun 09 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Karşıt burcunuzdaki Jüpiter sizi çekici ve hoş yaparken, karşı cinse istediklerinizi yaptıracağınız bir gün içindesiniz. Yaratıcılığınızın ön planda olması sizi bir adım daha öne taşıyor. Uyku ve beslenme düzeninize dikkat etmelisiniz. Hormonal rahatsılıklar ve ayaklarınızla ilgili problemler ortaya çıkarsa hemen doktorunuza başvurmalısınız.


Akrep Burcu 09 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder