8 Temmuz 2011 Cuma

Aslan Burcu 09 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Aslan Burcu 09 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Aslan burcu nun 09 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün daha akıcı kararlar alacak, kardeşlerle ilişkileri daha somut bir şekilde değerlendireceksiniz. Düşüncelerinizi yapılandırmak, zihinsel uğraşlara daha yoğun odaklanmak size yeni bilgiler kazandıracaktır. Eğitim hayatınızla ilgili beklemeler ise sona ermekte. Bu konuda alacağınız kararların sonuçları önünüzdeki dönemde karşınıza çıkacak.

Aslan burcu nun 09 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Araştırma arzunuz bu dönemde o kadar yoğunlaştı ki, çevrenizde aleyhinize ya da lehinize gelişen olayları bile görmüyorsunuz. Yoğunlaşan hislerinize karşılık verecek insanı halen bulamadınız.
Aslan burcu nun 09 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Ne sosyal ilişkilerinizde, ne de iş ilişkilerinizde kuruntulara itibar etmemelisiniz. Bir şekilde, bu günlerde biraz daha iyimser olmanız gerekiyor. Mutsuz görüntünüz etrafınızdaki olayları size karşı geliştirebilir. Çok kendinden emin görünen birtakım insanları derinlemesine tanıma çabalarınız, size kalıcı yaşam dersleri verecek.

Aşk Yaşamı : İlişkinizi korumak adına karşılıklı verdiğiniz ödünlerin, bu korumayı ne kadar yaptıkları şüpheli. Geri adımlarınız, belki de bir yerde durmalı. Yanlış kişilerden etkilenmelerin de olumsuzluklarda payı olabilir.

İş Yaşamı : Şimdilik şikayetçi gibi görünmüyorsanız da, yakın bir zamanda yorgunluğunuzu fazlasıyla hissedebilirsiniz. Aşırı sorumluluklar, hayatınızın iş dışında kalanına zaman bırakmıyor.

Para Durumu: Geleceğe yönelik tasarılarınızın gerektirdiği paranın bir kısmı yakında elinize geçebilir. Parayla ilişkisinde zaaflı davranan bir yakınınızın, bugünlerde size bazı zararları olabilir.

Dikkat: Bazı insanları olduklarından fazla yerlere koyuyorsunuz. Bu değerlendirmedeki ölçüleriniz pek anlaşılır görünmüyor.

Aslan burcu nun 09 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Ay Terazide ilerlerken, daha duygusal ve romantik ilişkiler içindesiniz. Aklınız oldukça karışık ve sürekli değişim gösteriyorsunuz.. Bugün olması gereken olayların dışında cereyan edecek olan çevresel sorunlar bazı kişilerin kafasını karıştıracak İçsel huzursuzluğunuzu yenerek, kendinizi işinize vermelisiniz.


Aslan Burcu 09 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder