8 Temmuz 2011 Cuma

Kova Burcu 09 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Kova Burcu 09 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Kova burcu nun 09 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Kendinizi daha iyimser ve şanslı görebileceğiniz koşullar var. Kişisel gelişiminize ışık tutacak temalar olabilir. Yeni bir eğitim programı üzerinde çalışmalar yapabilirsiniz. Alacağınız haberler yeni kişilerle bir araya gelmek konusunda sizi cesaretlendirecektir. Ufuklarınızı geniş tutmak, yabancılarla ilgili bağlantılarınızı yeniden tasarlamak konusunda kararlı olacaksınız.

Kova burcu nun 09 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün mükemmel zaman geçireceksiniz. Yaşam için gerekli fiziksel ve beyinsel enerjinin hepsine sahipsiniz. İşinizde başarılı olmak için çok çalışmalı ve sabırlı olmalısınız. Akrabalarınızı ziyaret edin.
Kova burcu nun 09 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Sıkıntıları daha kapsamlı ele almanız gerektiğini öğreneceksiniz. Ayrıntılar kafanızı boşuna meşgul ediyor. Hiç de düşündüğünüz kadar dertli biri değilsiniz. Hiç ciddiye almadığınız bir problem, bugünlerde size hazır olmadığınız sorumluluklar yıkabilir. Problemlerin tümüyle kişinin iradesine bağlı olduğu yolundaki düşünceleriniz, kimi sorunu küçümsemenize neden olabiliyor.

Aşk Yaşamı : İlişkinizdeki iyi niyetiniz, tek başına çözüm üretemiyor. Partneriniz, çok kararlı kuşkular içinde. Bu saatten sonramı diyerek, bağlılığınızı yeniden ispat etmekten kaçınmamalısınız.

İş Yaşamı : Birkaç gün içinde önünüzde yeni açılımlar şekillenebilir. Cesarete ihtiyacınız var. Çok şey kaybetmeyeceğiniz ortada. Sağlam araştırmalar, size gerekli olan cesareti verecek.

Para Durumu: Paranızı iyi kullanma eğilimleri gösteriyorsunuz. Gelecekle ilgili beklentilerinize yapmayı düşündüğünüz harcamaları bir süre dondurmanız yararlı olabilir.

Dikkat: Sorumluluk duygunuzu bazı durumlarda abartabiliyorsunuz. Size uygun görülen sorumluluğun sınırlarını zorlamanız, altından kalkamayacağınız yükleri getirebilir
Kova burcu nun 09 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Çevrenizdeki koşulların sizden yana oluşu, aşk başarınızı verimli hale getirecek.. Bulunduğunuz ortamlarda lider özelliğiniz ön planda olacak. Duygularınızı abartabilir ve ilgi duyduğunuz kişiyi gözünüzde büyütebilirsiniz. Her şeye rağmen, duygularınızla enerjinizi istediğiniz gibi kullanacaksınız.


Kova Burcu 09 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder