13 Temmuz 2011 Çarşamba

Akrep Burcu 14 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Akrep Burcu 14 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Akrep burcu nun 14 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Parasal alanda yeni girişimlerin eşiğindesiniz. Yaratıcı konulardan gelebilecek kazançlar üzerinde durmanız size e gelirler sağlayacaktır. Aynı zamanda ortalıklardan gelebilecek destekler söz konusu. Harcama kalıplarınızı yeniden düzenlemeniz gerek. Zira aşırı tüketim yapacağınız günler söz konusu. Bütçenizi bu dönem toparlamak ilerisi için son derece kalıcı birikimler sağlayabilir.

Akrep burcu nun 14 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Suçluluk hissiyle hareket etmeniz sizi maddi kayıplara uğratabilir. Sevdiğiniz insanla bir küs bir barışık olmanız ilişkinizin dengesiz bir hal almasına neden oluyor. Aşkta hiç hareket yok.
Akrep burcu nun 14 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Çevrenizde, alıngan olduğunuz, küçük sorunları büyüttüğünüz şeklinde düşünceler geliştiriyorsunuz. Son zamanlarda sorun ettiğiniz birtakım olayları yeniden ele almanız ve değerlendirmeniz, sizi daha esnek tavırlara yöneltebilir. Merakla beklediğiniz bazı haberlerin, dolaylı yolla size ulaşması söz konusu. Bu anlamda sevinçleriniz olabilir.

Aşk Yaşamı : Aranmayı beklemek, biraz zaman kaybı gibi görünüyor. Onun da aynı çözümsüzlük içinde olabileceğini düşünmelisiniz. Bugün yeniden karşılaşma fırsatları doğabilir. Bunu değerlendirebilirsiniz.

İş Yaşamı : İş ortamınızda en son gözden çıkarılacaklar arasında duruyorsunuz. Bazı söylentiler sizi germemeli, iş koşullarınızın oluşturduğu endişelerin dışındasınız. Ama gelecek günlerde bir miktar daha yükünüz artabilir.

Para Durumu: Bugünlerde geçici sıkıntılarınız var, ama yakın gelecekte epey rahatlayacaksınız. Belirtiler bugünlerde kendini gösterebilir. Birşeyleri yoluna koyacağınız yolunda gelişmeler söz konusu.

Dikkat: Yeni bir tanışmadan pek hoşnut değilsiniz, ama zaman sizi yanıltabilir. Peşin hükümlü olmak bazen yanılgıya düşmenize neden olabiliyor.
Akrep burcu nun 14 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Düşünce gücünüz çok yüksek.. Fakat kendiniz anlatırken, çok fazla konuşmak istemiyor olmanız, bazı çelişkilere neden olacaktır. Ay’ın bulunduğu konum, bugün çalışma hayatınızın yoğun bir tempoda geçeceğini gösteriyor. Olaylara duygusal yönden çözüm bulmaya çalışıyorsunuz. Karın bölgenizin hassas olduğu bir gün.


Akrep Burcu 14 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder