13 Temmuz 2011 Çarşamba

Yengeç Burcu 14 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Yengeç Burcu 14 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Yengeç burcu nun 14 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Değişikliklere uyum göstermeniz gereken şartlar var. Bir an önce tamamlanması gereken konular karşısında planlı ilerlemeniz gerekecek. Daha fazla koşturmaca gündeme gelirken, zaman kaybettiğinizi düşünebilirsiniz. İş ortamında oluşacak çift durumlar sizi fedakarlık yapmaya itebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor.

Yengeç burcu nun 14 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Bugünlerde her şeye muhalif bir tavır içinde olmanız sizi destekleyenleri hayal kırıklığına uğratıyor. İşyerinizde görev verdiğiniz insanlara güvenip onları daima desteklemeniz size başarı getirecektir.
Yengeç burcu nun 14 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Çok içinizden gelmese de görev gibi gördüğünüz bir ziyareti gerçekleştirmeniz gerekecek. Bir yakınınızın küçük bir sağlık problemi nedeniyle geçici endişeler yaşayabilirsiniz. Yakın zamanda alacağınız bir haber, sizi yapmak istediğiniz planlardan uzaklaştırabilir. Ama bu uzaklaşma planlarınızın iptali anlamına gelmeyecek, rahat olun,

Aşk Yaşamı : Onda, arkadaşlarıyla sizin aranızda kaldığı duygusu uyandırıyorsunuz. İlişkinin bu çelişkisinde iş size düşecek. Sevgilinizin arkadaşlarını ve arkadaşlık ilişkilerini sık, sık eleştirmeniz onu üzüyor.

İş Yaşamı : İş arkadaşlarınız, gizlemeye çalıştığınız özverilerinizin farkında. Bu size yakında belli edilecek. Belli, belirsiz diye itibar etmediğiniz bağlantıların özellikle biri, kaçan bir fırsat gibi görülüyor. Şansınızı kaybetmiş değilsiniz.

Para Durumu: Bu aralar bütçeniz ekstra harcamalar yapmaya uygun değil. Bir alacağınızın ödenmesiyle ilgili fazla iyimserlik içindesiniz, kısa vadede bir umut gözükmüyor. Bir satın alma işinizi bir süre daha ertelemek zorunda kalabilirsiniz.

Dikkat: Düşündüklerinizi doğruculuk ve özensizlik karmaşası içinde dile getirmemelisiniz. Taraf olmaya zorlandığınız tartışmada görüşlerinizi hassas olmanız gerekiyor
Yengeç burcu nun 14 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Size sunulan şartların eski tekrarlardan olduğunu gördüğünüz zaman çabuk yaşama küsüyorsunuz. Bugün Ay karşıt burcunuzda ilerliyor ve ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerin sizden tavizkar istekleri olabilir. Olumsuz düşünceleriniz yüzünden, motivasyon kaybı yaşamak istemiyorsanız. çok fazla etkilenmemeye çalışın.


Yengeç Burcu 14 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder