5 Nisan 2011 Salı

‘ Kanarya Salatası — Tarifi’

Malzemeler:

1 su bardağı kaşar rendesi 1 adet kıvırcık 1 adet kırmızı biber 16 adet brüksel lahanası 2 adet pancar 1 adet beyaz turp

Tarif:

•Kıvırcığı ayıklayıp yıkadıktan sonra süzün.
•Brüksel lahanalarını tuzlu suda 5 dakika haşlayın.
•Tencerenin içine pancarları koyup üstünü kapatacak kadar su koyun.
•Sirke, tuz ve şeker ilave edip 10 dakika pancarları haşlayın.
•Beyaz turbu rendeleyin.
•Bütün malzemeleri doğrayıp salata kasesine alın.
•Servis yapmadan önce sosu ilave edin.
•Kırmızı biberle süsleyip servis yapın.


‘ Kanarya Salatası — Tarifi’

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder