27 Nisan 2011 Çarşamba

Sivilceleri kapatan kozmetik ürün



izlerini kapatmaya yarıyan dermologica adlı ürün hakkında bilgi vermeye çalışacağız.


Dermalogica, MediBac Clearing System™ ile sivilce lere karşı savaş açıyor! MediBac Clearing SystemTM, erişkin bir cildin ihtiyaçlarını karşılarken, sivilce lere bakım yapmaya, temizlemeye ve sivilce lerin oluşmasını önlemeye yardımcı oluyor. Böylece cilt daha temiz ve sağlıklı bir görünüm alıyor. Seri, yüz temizleme mendilinden maskeye kadar pek çok özel üründen oluşuyor.
Medibac Clearing SystemTM serisinin en başarılı ürünlerinden Concealing Spot Treatment, gün boyu sivilce lerini gizlemek isteyenler için cazip bir alternatif olarak sunuluyor. Concealing Spot Treatment, sivilce lerin üzerine uygulandığında doğal rengiyle cilt tonuna uyum sağlayarak renk farkını ortadan kaldırıyor.


İçeriğindeki konsantre kükürt ile sivilce bakımına da yardımcı olan Concealing Spot Treatment, makyaj altına dahi uygulanabiliyor. Suni koku ve renklendirici içermeyen bu ürün özellikle Benzoil Peroksit’e karşı duyarlı kişiler için ideal.
Nasıl kullanılır?
Kullanmadan önce iyice çalkalayın. Sivilce oluşumunu devamlı kontrol etmek için, gün boyu ihtiyaç duyulduğunda problemli bölgenin üzerine nazikçe uygulayın. Sivilce lerden tamamen kurtulana kadar uygulamaya devam edin.







Sivilceleri kapatan kozmetik ürün

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder