MALZEMELER
2 adet kuzu beyni1 adet küçük boy kereviz1 adet küçük boy kuru soğan1 adet küçük boy havuç3-4 adet tane karabiber1 tatlı kaşığı zeytinyağı½ adet limonun suyuTuzGarnitür için;
2 yaprak marul1 adet domates1 adet haşlanmış patatesHAZIRLANIŞI
Kereviz, havuç ve kuru soğanı soyup, 4?e bölün. Bir tencereye sebzeleri, bütün olarak maydanozları, tane karabiberleri, tuzu ve iyice yıkadığınız beyinleri koyup, üzerini geçecek kadar su ekleyin. Beyin yumuşayıncaya kadar haşlayın ve kevgirle tencereden çıkarın. Dilimleyerek servis tabağına alın.Üzerine limon suyu ve zeytinyağı gezdirin. Garnitürüyle birlikte servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder