11 Temmuz 2011 Pazartesi

Yengeç Burcu 12 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Yengeç Burcu 12 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Yengeç burcu nun 12 Temmuz 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Aşk hayatınız ve kişisel keyifleriniz açısından akıcı zamanlar geçiriyorsunuz. Ancak aşırı yoğun duygularınız ilişkilerde sorun yaratmamalı. Yaratıcı konuların getirdiği olumlu sonuçlarla daha fazla yenilik peşinde olacaksınız. Gün ortasına kadar tüm planlarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Zira günlük işler açısından oldukça tempolu bir gün sizi bekliyor.

Yengeç burcu nun 12 Temmuz 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Yakın çevrenizle ilişkileriniz yönünden oldukça olumlu adımlar atacaksınız. Geçmişte bazı tartışmalar ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiçbir şey olmamış gibi davranmanız mümkün.
Yengeç burcu nun 12 Temmuz 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bir konu hakkında belirlediğiniz hedeflere daha yakınlaşmak isteyeceksiniz. Önemsediğiniz prensiplerinize, belli yakınlaşmalarla ters düşebilmeniz ihtimali söz konusu olabilir. Biraz gevşeyip daha ılımlı bakabileceğiniz bir gelişime karşı için, için savaş veriyorsunuz. Gelişimin içindeki kişilerle ilgili yapacağınız yeni değerlendirmeler, sizi karmaşadan kurtarabilir.

Aşk Yaşamı : Henüz başındayken bazı güvensizlikleri somutlaştırmanızda yarar var. Böylesine yoğun duygular beslediğiniz birine beslediğiniz nedeni belirsiz güvensizlik, ilişkinize yeniden bakmanızı gerektiriyor.

İş Yaşamı : Yakın bir zamanda çok daha iradi iş olanakları yaratabileceksiniz. Çok yetersiz bulduğunuz birinin iş kaynağınız konumunda olması ciddi bir sorun. Bu yetersizlik tarafından yönlendirilmekten sıkıntı duyuyorsunuz.

Para Durumu: Bugünlerde bir satış işiniz olabilir. Bir iki gün içinde bunun haberini alacaksınız. İçinde bulunduğunuz sıkışıklık kalıcı gözükmüyor. Çevrenizde iyi dostlarınız var.

Dikkat: Bazı olaylara gergin bakışınız, bugünlerde olumsuz tepkiler getirebilir
Yengeç burcu nun 12 Temmuz 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Sabah Gazetesi saat 00:00 dan sonra web sitemizdeki yerini alacaktır.


Yengeç Burcu 12 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder