11 Temmuz 2011 Pazartesi

Oğlak Burcu 12 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Oğlak Burcu 12 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Oğlak burcu nun 12 Temmuz 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Sizi iyimser kılan pek çok gelişme yaşamaktasınız. Sosyal hayatınıza hareket getiren yeni ilişkiler ve arkadaşlıklar öne çıkıyor. İşle ilgili grup çalışmaları ise tüm hızı ile sürmekte. Geleceğe yönelik düşünceleriniz ise belirsizlik taşıyor. Biraz net düşünmeli, duygusal endişelerden uzak durmalısınız. Gün ortasından sonra kendi iç sesinizi dinlemek, ancak olaylara temkinli yaklaşmak gerekecek

Oğlak burcu nun 12 Temmuz 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Taksitli alışverişlerin cazibesine kapılıyorsunuz. Harcamalarınızı biraz daha kısmanız faydalı olacak. Bütçenizi denetim altına almanız gerekiyor. Bir aile dostunuzun sağlık sorunuylu uzun süre ilgileneceksiniz.
Oğlak burcu nun 12 Temmuz 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Sosyal ve kültürel konulara ilginizin artabileceği bir dönem. Tek başınıza pek çekici bulmadığınız sosyalliklere, bu sıralar karşılaşabileceğiniz yeni insanlarla katılabilirsiniz. Bir ilişkinizde size gösterilmeye çalışılan özenden çok daha fazlasını hakkediyorsunuz. Yaşam deneyimleriniz, bu özeni ancak kendi çabalarınızla elde edebileceğinizi gösterecek.

Aşk Yaşamı : Genel moral durumunuzun çaresi yeni tanışmaların içinde olabilir. Aşk size yeni sürprizler hazırlamaya çalışabilir. Aşka hazırlıksız görüntünüzü yok etmeniz gerekiyor.

İş Yaşamı : İşyerinizdeki bir çalışma arkadaşınıza duyduğunuz güven, önümüzdeki günlerde iyice pekişebilir. İş yaşamınızda bazı hazırlıklar içindesiniz. Ama sonuca ulaşmanız biraz zaman alacak gibi görünüyor.

Para Durumu: Yakında bir alım satım işiniz olabilir. Yüklü miktarda bir paranın hiç beklemediğiniz bir yerden ihtiyacınıza sunulması ihtimali söz konusu. Bunu bekliyormuş görüntüsü vermeniz, karşı tarafı sevindirecek.

Dikkat: Kendinizi belli konularda yenilemeye ihtiyacınız var. Bu konuda arkadaşlarınıza danışmanız daha doğru olacak.
Oğlak burcu nun 12 Temmuz 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Sabah Gazetesi saat 00:00 dan sonra web sitemizdeki yerini alacaktır.


Oğlak Burcu 12 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder