10 Temmuz 2011 Pazar

Yengeç Burcu 11 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Yengeç Burcu 11 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Yengeç burcu nun 11 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Burcunuzda gerçekleşen tutulma ve yeniayın ardından pek çok alanda ve kişisel konularda daha girişimci ve yenilikçisiniz. Bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Kişisel girişimlerinizde daha cesur olmaya bakın. Bu dönemde ilişkilerinizden çok şey öğrenebileceksiniz. Geçmişten çıkardığınız dersler de var. Ancak henüz olgunlaşmamış konularda hemen sonuçlara varmamalısınız. Venüs ilişkilerinize yumuşama, derinlik ve hoşluk getirmekte. Ailevi konularda sizi tatmin edecek ve şartlarınızı yenileyecek olumlu gelişmeler içinde olabilirsiniz.

Yengeç burcu nun 11 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Dikkat gerektiren işlere karşı isteksiz duruşunuz bulunduğunuz kariyer açısından risk yaratabilir. Olaylardaki ayrıntıları daha net analiz ederek sonuca kusursuz ulaşabilirsiniz. Kilolarınızdan sporla kurtulun.
Yengeç burcu nun 11 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Yerinde inceleyip bilgilenmek istediğiniz konular var. Önümüzdeki günler içinde uzun bir yolculuk söz konusu. Önemli diyerek aldığınız birtakım kararlarınızın arkasında durmasını bilmelisiniz. Bu eksikliği arada bir gösteriyor, sizi yakından tanıyanları bu tavrınızla zorda bırakabiliyorsunuz. Aralarını yaptığınız iki kırgın arkadaşınızın size bugün bir daveti olabilir.

Aşk Yaşamı : Gönlünüzde gözlenen niyetsizlik ve küskünlük, bu akşam tanıştırılacağınız kişi tarafından yok edilebilir. Önce karamsarlığınızı atmalı ve bu akşamki tanışmaya umut yüklü biri olarak gitmelisiniz.

İş Yaşamı : Tatminsizliğiniz işinizin türüyle ilgili. Bu yüzden ilişkileri çokça sorgulamanız anlam taşımıyor. Hem maddi hem mesleki açıdan bir sıkışmışlık içinde görünüyorsunuz.

Para Durumu: Kendinize yönelik harcamalarınız şu günlerde biraz aşırı. Alacağınız müjdeli bir para haberi yüreğinizi ferahlatacak, bazı açıklarınızı kapatacak, geçici de olsa biraz rahatlayacaksınız.

Dikkat: Bazı ilişkilerinizde ne kadar güvenilir biri olduğunuzu yeterince anlatamamış görünüyorsunuz
Yengeç burcu nun 11 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün. Ani fikirlerin size kazandıracağı prestiji iyi düşünmeli ve hızlı kararlar almalısınız.Bugün, düşündüğünüz her konuda gerekli atılımları yapabilirsiniz. Geleneksel yapınızın sizi zorlaması halinde, yakın dostlarınızdan duygusal destekler alabilirsiniz. Ayak bileklerinizi korumalısınız.


Yengeç Burcu 11 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder